NEVOLJAMA NEMA KRAJA

Zbog incesta Rickyju Martinu prijeti 50 godina iza rešetaka?

Portorikanski latino pjevač Ricky Martin otac je četvero djece u braku sa švedskim slikarom Jwanom Yosefom, a sad se našao na udaru optužbi svog 21-godišnjeg nećaka.

Šokantna vijest zaprepastila je portorikansku, ali i svjetsku javnost. Eric Martin, brat slavnog pjevača Rickyja Martina otkrio je da je podnositelj prijave za zlostavljanje i zahtjeva o zabrani približavanja protiv pjevača njegov 21-godišnji nećak Dennis Yadiel Sanchez.
Kako Dennis tvrdi, on i Ricky bili su u incestuoznoj vezi sedam mjeseci, a za to vrijeme nećak je bio, kako navodi, žrtva fizičkog i psihičkog nasilja.

image

Ricky Martin sa sinom Matteom 2019.

ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA

Sve to će, dakako, morati dokazati na sudu, a prvo ročište zakazano je 21. srpnja. U slučaju da bude proglašen krivim po svim točkama optužnice Rickyju Martinu prema portorikanskom zakonu prijeti zatvorska kazna od čak 50 godina.
Podsjetimo, portorikanska policija je početkom srpnja dobila odluku suca istrage o slučaju proslavljenog latino pjevača Rickyja Martina, koji je dobio zabranu približavanju neimenovanom bivšem partneru.

Pjevačev agent za odnose s javnošću demantirao je, pak, sve optužbe proglasivši ih neosnovanima i lažnima.

image

Supružnici Jwan Yosef i Ricky Martin

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako god, slavnom se pjevaču, čiji su hitovi poput "Livin‘ La Vida Loca", "Maria", "Vuelve" i mnogi drugi žarili i palili plesnim podijima diljem svijeta devedesetih, u svakom slučaju spremaju nevolje u raju.

O svemu se još nije oglasio Martinov 13 godina mlađi suprug, švedski slikar Jwan Yosef, s kojim se u tajnosti vjenčao prije pet godina i zajedno odgajaju četvero djece, 13-godišnje blizance Mattea i Valentina, trogodišnju kćer Luciju, te dvogodišnjeg sinčića Renna.

Linker
05. travanj 2024 03:14