NAPOKON ONAJ PRAVI

Zavirili smo u ljubavni foto album Blanke Vlašić! Evo što smo pronašli!

Srcu naše proslavljene atltetičarke, svjetske i europske prvakinja, osvajačice odličja na Olimpijskim igrama prije belgijskog novinara Rubena Van Guchta najviše su bili prirasli inženjer elektrotehnike iz Vinkovaca, splitski glazbenici i slavni sportaš.

Njezini su sportski uspjesi i pobjede na atletskim borilištima opjevani na sve moguće načine i analizirani iz svih kuteva, no ljubavni život Blanke Vlašić (38) ostao je trajna enigma široj javnosti. Zbog toga je vijest o udaji Blanke Vlašić za tri godine mlađeg belgijskog novinara Rubena Van Guchta, s kojim će potkraj godine postati majka dječaka, odjeknula kao bomba.

I vezu s Rubenom je mjesecima uspješno uspješno skrivala od javnosti, baš kao i datum te mjesto njihova splitskog vjenčanja.

image

Susret Blanke Vlašić i Nikole Karabatića na pariškom mitingu 2010.

REAU ALEXIS/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Jedina ljubav o kojoj je uvijek otvoreno i bez zadrške govorila bila je Blankina ljubav prema vjeri i molitvi, koja joj je, kako tvrdi, preko noći promijenila život i učinila je sretnijom i zadovoljnijom osobom. Obraćenje je doživjela nakon što je zbog teške ozljede morala izbivati s treninga i natjecanja zbog čega se osjećala izgubljenom, nesretnom i depresivnom.

image

O vezi rukometaša i atletičarke pisali su svjetski mediji

REAU ALEXIS/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

"Počela sam pozornije slušati glas savjesti, što je zapravo drugo ime za Božji glas. On je tih, blag i često ga ne možemo čuti od buke svijeta. Zato sam utišala vanjske glasove da bih slijedila Onoga koji govori srcu. Naučila sam imati kontinuitet u molitvi, krunica to je naše najjače oružje. Trebamo više moliti i više čitati sveto pismo da bismo bolje mogli čuti Gospodina", ispričala je Blanka.

image

Blanka Vlašić i Nikola Karabatić bili su u vezi pola godine

REAU ALEXIS/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Svojedobno je priznala kako joj je prva ljubav, bolje reći školska simpatija, bio splitski glazbenik Luka Nižetić.

Čitajte i: NJEZINO SE IME VIŠE NE SPOMINJE! ZAŠTO JE TOM CRUISE ZATAJIO NICOLE KIDMAN?

"Nikad nismo službeno bili par. No, obostrana simpatija zasigurno je postojala. A tu i tamo pao bi koji poljubac. Mislim da me s Lukom najviše vezao isti smisao za humor, znali smo se neprestano cerekati oko nekih stvari koje su samo nama bile smiješne", izjavila je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, a svojedobno se šuškalo i o njezinoj vezi s drugim splitskim glazbenikom Draganom Lukićem Lukyjem, osnivačem kultnog benda The Beat Fleet. No, ta nagađanja nitko od njih dvoje nikada nije potvrdio.

image

Strastveni poljupci Blanke i Antonija na plaži Bačvice

JAKOV PRKIC/CROPIX

Svoju ljubav prema Antoniju Ergotiću, Vinkovčaninu koji se zbog nje preselio u Split, nije, pak, nimalo skrivala. Šetali su gradom, putovali na Maltu, Antonio ju je pratio na dodjelama sportskih nagrada, a kad su 2008. nakon tri godine prekinuli, inženjer elektrotehnike Ergotić se preselio u Zagreb.

Medijski najpopraćenija bila je Blankina afera s Nikolom Karabatićem, francuskim rukometnim reprezentativcem, tada najboljim i najpopularnijim rukometašem na svijetu.

image

Blanka i Antonio u šetnji Splitom

JAKOV PRKIC/CROPIX

Na Europskom atletskom prvenstvu u Barceloni 2010. nije prošlo nezamijećeno kome je na tribini Blanka nakon osvajanja zlata - slala poljupce, a Karabatić ju je pratio i na finalnom mitingu Dijamantne lige. Istog ljeta par je snimljen kako se u zajedničkoj šetnji drže za ruke, a nakon pola godine njihovoj je ljubavi došao kraj.

Čitajte i: SVJEDOČENJE OD ČETIRI MINUTE: KATE MOSS KONAČNO PROGOVORILA O JOHNNYJU DEPPU I OTKRILA JE LI BIO NASILAN

"To je bila lijepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportaši, pa bi takva veza tražila puno previše odricanja, uvijek bi se netko od nas morao nečega odreći, to jednostavno nije moglo funkcionirati", objasnio je Nikola Karabatić razloge u intervjuu za Gloriju.

image

Blanka i Antonio na zabavi u Vili Dalmacija nakon skakačkog mitinga u Splitu

JAKOV PRKIC/CROPIX

Belgijskog sportskog novinara i strastvenog biciklistu upoznala je prije tri godine, kad je Ruben van Gucht stigao u Split na snimanje svog priloga za emisiju 'De Kleedkamera'.

image

Blanka Vlašić i Antonio Ergotić na promociji igre Split ball

JAKOV PRKIC/CROPIX

Tada se među njima rodila prva simpatija, pa su ostali u stalnom kontaktu, a kad se sve poklopilo - nakon njegovog razvoda od Laurence van Tongerloo, influenserice i aktivistice za prava životinja, započeli su i zajednički život. Vezu su okrunili brakom, a kad potkraj godine u naručje prvi put uzmu svog sinčića - njihovoj sreći neće biti kraja.

Linker
19. travanj 2024 11:27