NAKON 6 GODINA VEZE

Zaručila se naša bivša manekenka s uspješnom međunarodnom karijerom: ‘Još ne mogu vjerovati!‘

Iako je ono najvažnije "Da!" u životu Kristina Šalinović svome dečku tattoo majstoru Enricu Miglioratiju rekla još prije nekoliko mjeseci, javno je tek sada otkrila sretne vijesti.

Bivša hrvatska manekenka s uspješnom međunarodnom karijerom Kristina Šalinović (31) rekla je 'da' svom dugogodišnjem dečku, talijanskom tattoo majstoru Enricu Miglioratiju (35). Par je u vezi šest godina, upoznali su se u njegovom tattoo studiju, a posljednjih nekoliko godina zajedno žive u Milanu. Fotografijom iz zajedničkog doma, na kojoj se vidi neobičan zaručnički prsten, Kristina je objavila zaruke.

- Prošli su mjeseci otkad se to dogodilo, a ja još uvijek ne mogu vjerovati...- napisala je bivša manekenka koja je nekad krasila naslovnice Harper's Bazaara i Voguea, a danas radi kao frizerka i koloristica u milanskom studiju Flamingo Beauty. Iako često na društvenim mrežama objavljuje trenutke iz svakodnevice, svoju ljubavnu vezu ne komentira često.

image
Par je u vezi šest godina
RONALD GORSIC/CROPIX

- Ne dijelim toliko našu priču. Samo kad je naša godišnjica ili rođendan. U posljednjih šest godina prošli smo kroz sve, a u posljednje vrijeme zaglavili smo u kući zajedno tri mjeseca. Postoji nova izreka - par koji se nije rastao tijekom karantene ostaje zajedno cijeli život! I istina je, povezali smo se na novoj razini i otkrili više jedno o drugome. I nakon svih ovih s*anja u kojima smo bili i kroz koja prolazimo i kroz koja ćemo prolaziti, ja i dalje želim kroz to prolaziti s njim. Napokon shvaćam tu duboku i smislenu ljubav. Čistom i pravom ljubavlju u životu možete sve ostvariti! - napisala je Kristina prošlo ljeto i podijelila fotografiju s Enricom.

Linker
19. travanj 2024 19:49