Uma Thurman sa sinom Levonom Roanom Thurmanom-Hawkeom na kanskom crvenom tepihu

 VALERY HACHE AFP
Ponosna mama

Zablistala je u raskošnoj haljini Dior Haute Couturea, a najljepši ukras bio joj je - sin

Američka glumica Uma Thurman proslavila se filmovima "Pakleni šund" i "Kill Bill", a u Cannesu je stigla sa sinom Levonom Hawkeom.

Proslavila se nezaboravnim ulogama u "Paklenom šundu" i "Kill Billu", kultnim filmovima Quentina Tarantina, a na crvenom tepihu povodom otvorenja 76. filmskog festivala u Cannesu, Uma Thurman, zablistala je u raskošnoj večernjoj haljini s potpisom Dior Haute Couturea, te nakitu draguljarske kuće Chopard. No, najvažniji ukras 53-godišnje holivudske glumice koja je te večeri dodijelila počasnu Zlatnu palmu za životno djelo svom kolegi Michaelu Douglasu, bio je njezin sin 21-godišnji Levon Roan Thurman-Hawke. Odjeven u crni smoking, majku je dopratio na premijeru filma "Jeanne du Barry", a Levonu će iskustvo crvenog tepiha na Azurnoj obali sigurno dobro doći za nove kontakte s najuglednijim filmašima jer je i sam odlučio krenuti putem svojih roditelja i postati glumac.

image

Uma Thurman i sin Levon Roan Thurman-Hawke

VALERY HACHE AFP

Uma Thurman kćer Mayu i sina Levona dobila je u svom drugom braku s kolegom Ethanom Hawkeom, a prije njega bila je u braku s engleskim glumcem Garyjem Oldmanom. Obojicu je upoznala na snimanju filmova u kojima su glumili, a najmlađu kćer, 10-godišnju Lunu Rosalindu, dobila je u vezi s bivšim zaručnikom Arpadom Bussonom, s kojim je nekoliko puta prekidala prije nego što su se definitivno razišli.

image

Uma Thurman zablistala je u raskošnoj haljini Dior Haute Couturea i nakitu draguljarske kuće Chopard

LOIC VENANCE AFP

S kćeri Mayom prije četiri godine je na venecijanskoj Mostri proslavila svjetsku premijeru njezinog filma "Mainstream" redateljice Gije Coppole u kojoj je Maya Hawke odigrala glavnu ulogu. Uz neosporni glumački talent, Maya je od majke naslijedila putenu ljepotu i ženstvenost, pa je dosad snimila brojne modne editorijale, a bavi se i glazbom. U intervjuima sebe predstavlja kao tipičnu pripadnicu generacije Z odraslu na društvenim mrežama na kojima ima milijune pratitelja.

image

Glulmica je sina dobila u braku s kolegom Ethanom Hawkeom

LOIC VENANCE AFP
image

Michaelu Douglasu uručila je počasnu Zlatnu palmu za životno djelo

CHRISTOPHE SIMON AFP
Linker
19. travanj 2024 00:23