Ben Affleck posluživao je goste i snimio reklamu za Dunkin Donuts u drive-thru restoranu u Bostonu

 LISA MACKAY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
OMASTIO BRK

Voli brzo i nezdravo: Prva uloga Bena Afflecka u kojoj nije morao ništa glumiti

Dvostruki oskarovac snimio je u Bostonu reklamu za globalni lanac brze prehrane, a prva mušterija bila mu je supruga Jennifer Lopez.

Dvostruki oskarovac snimio je u Bostonu reklamu za globalni lanac brze prehrane, a prva mušterija bila mu je supruga Jennifer Lopez.

Dvostruki oskarovac Ben Affleck odavno je pokazao sve svoje filmske talente: ne samo da glumi, nego piše scenarije, režira i producira vlastite filmove. Privatno je otac kakvog se samo može poželjeti, koji svoje troje djecu iz braka s Jennifer Garner odgaja s pažnjom i ljubavlju, a što je njima najvažnije ne davi ih da moraju jesti zdravo i zeleno, nego ih kad su skupa časti brzom hranom, kakvu i sam najviše voli.

Njihovo omiljeno odredište je restoran Dunkin‘ Donuts iz jednog od najvećih globalnih lanca prehrane koji posluje na gotovo trinaest tisuća adresa u 42 zemlje svijeta, a nama najbliži nalaze se u austrijskom Klagenfurtu, Villachu i Grazu.

image

Holivudska zvijezda je na snimanju počastila i vatrogasce

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jedna od najvjernijih mušterija u Sjedinjenim Državama im je Ben Affleck, koji je davno izjavio da svakoga dana naruči nešto iz Dunkin‘ Donutsa, čija su specijalnost kava i krafne, koje se poslužuju u pedeset različitih varijanti.

Sad je očito spojio svoje dvije najveće ljubavi - prema glumi i brzoj hrani, te snimio reklamu za Dunkin‘ Donuts. Kako mu je upravo supruga Jennifer Lopez bila prva mušterija kad je provirio glavom kroz prozorčić drive thru restorana da joj isporuči narudžbu, pretpostavlja se da je riječ o specijalnom spotu koji će se emitirati u poluvremenu Super Bowla, finalne utakmice američkog nogometa koja se ove godine igra 12. veljače u Glendaleu u Arizoni.

image

Na novom radnom mjestu posjetila ga je i supruga Jennifer Lopez

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Stvar je marketinškog prestiža zakupiti najskuplje medijske minute u najgledanijem televizijskom prijenosu, za koji se reklame specijalno - naručuju.

Reklama je snimljena u Medfordu, gradu sjeverno od Bostona, u čijoj je okolici Ben Affleck odrastao s roditeljima i mlađim bratom Caseyjem. A supruga Jennifer Lopez nije bila jedina mušterija koju je poslužio, pa su društvene mreže preplavljene komentarima ljudi koji nisu mogli povjerovati vlastitim očima kad su u prodavaču prepoznali dvostrukog oskarovca i jednog od najtraženijih glumaca s holivudske A liste.

image

Ben Affleck obožava brzu hranu, a krafne mu dostavljaju i na kućnu adresu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 12:57