FAST FWD

Voditeljica Valentina Baus otkriva nam tko je najzabavniji kolega s Nove TV - iznenadit ćete se

U ovotjednom videu Fast FWD donosimo razgovor s reporterkom i voditeljicom Dnevnika Nove TV, Šibenčankom Valentinom Baus koja nam je otkrila na što bi potrošila dobitak na lotu, koga bi voljela intervjuirati i u kojem bi se reality showu najbolje snašla.

Šibenčanka Valentina Baus već je sedam godina dio informativnog programa Nove TV, a posljednje dvije vodi središnji Dnevnik zajedno s kolegom Dinom Golešom. Iako je puno minuta provela u programu uživo do sada, kaže, nije imala neugodno iskustvo pred kamerama osim napada smijeha, a treme se rješava disanjem. U slobodno vrijeme, ističe, voli provoditi vrijeme s prijateljima i obitelji, šetati uz more i izlaziti, a privatni život vješto skriva.

Otkrila nam je kako stres liječi plesom u intimi svog doma uz zvukove Olivera i dalmatinskih pjesama, i kako joj nije teško biti Dalmatinka u Zagrebu jer uvijek nosi komadić mora sa sobom iako se vrlo lako riješila dalmatinskog naglaska jer godinama ide na govorne vježbe.

image
VANESA PANDŽIĆ CROPIX

Za sreću joj, kaže, ne treba puno pa bi dobitak na lotu podijelila s prijateljima, a i da se obogati preko noći ostala bi raditi kao novinarka na Novoj TV, jedino bi si, priznala je, priuštila veći stan i bolji auto.

Linker
03. travanj 2024 13:16