Ekskluzivno

Vjenčanje Fani Stipković i Fernanda Hierra: Donosimo detalje intimne ceremonije u Meksiku

Televizijska novinarka samo za Gloriju govori o razmjeni bračnih zavjeta sa španjolskom nogometnom legendom, te otkriva kako izgleda njezin život u Guadalajari, gdje će za mjesec dana roditi sina.

Ljubavna priča televizijske novinarke Fani Stipković (41) i legendarnog španjolskog nogometaša Fernanda Hierra (55) orkunjena je brakom, a Gloria ekskluzivno donosi fotografije njihovog intimnog meksičkog vjenčanja. Pir je organiziran i održan u tajnosti, a Gloria je jedini hrvatski medij kojem je Fani ustupila fotografije i ispričala detalje o vjenčanju sa svojim odabranikom, nekadašnjim igračem Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije.

"Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu", otkriva Fani Stipković, čija je kuma bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, s kojom je od treće godine odrastala u Veloj Luci, a Fernandov kum Amaury Vergara. Riječ je o vlasniku nogometnog kluba Guadalajara, poznatijeg kao Chivas, gdje Fernando Hierro od listopada 2022. obnaša funkciju sportskog direktora.

image

Fani je zablistala u vjenčanici Vere Wang

JUDITH CASTRO

"Mislili smo da će biti i manje uzvanika, jer s obzirom na selidbu iz Španjolske u Meksiko, moju trudnoću i činjenicu da je Fernando bio slobodan samo tjedan dana, nismo željeli raditi pompu. Za organizaciju većeg vjenčanja treba mnogo više vremena. Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku - dok čekamo bebu. Toga dana bila sam mirna i sigurna u sebe, kao i Fernando. Planirali smo se vjenčati negdje oko tog datuma pa nije bilo ludila i nervoze. Neko sam vrijeme tražila prostor koji bi zadovoljio naše želje, no zbog privatnih i poslovnih obaveza te Fernandovog nepredvidivog rasporeda, sve sam organizirala u zadnji čas.

image

Intimno vjenčanje održano je 13. rujna

JUDITH CASTRO

Pomagala mi je, doduše, prijateljica Azucena Cervantes. Na kraju se sve poklopilo i bilo baš onako kako sam zamišljala", govori Fani, dodajući kako građansko vjenčanje nije bilo samo potpis na dokumentu. Bio je to svečani ritual s duljim govorom i pričom o ljubavi pa je imao spiritualnost koju su mladenci doživjeli vrlo emotivno. Violončelist je svirao ljubavne pjesme, večerali su se meksički specijaliteti, a pilo španjolsko vino i šampanjac. Prvog plesa i drugih svadbenih običaja nije bilo, jer koliko god Fani bila aktivna u trudnoći, toga dana je ustala u šest ujutro pa nije željela dodatne napore. Uživalo se uz razgovor i zalazak sunca, a sve je završilo oko deset navečer.

image

Veliko svadbeno slavlje sprema se iduće godine, kaže Fani

JUDITH CASTRO

Fani je nosila vjenčanicu Vere Wang, koju je nabavila u zagrebačkom salonu Le Concept by Alex Aleksandre Dojčinović, dok je Fernandu odijelo po mjeri skrojio prijatelj, losanđeleski dizajner Samir Bachkami. Vjenčani prsten je iz Meksika, kao i zaručnički. Sad će se usredotočiti na rođenje sina, a dogodine bi ipak voljeli organizirati veliku svadbenu feštu za ostale prijatelje i obitelj.

image

Najava novog broja

GLORIA.HR

U novom broju magazina Gloria ne propustite i:

  • NIKOLA ĐURIČKO: Životna avantura srpskog glumca
  • ZRINKA CVITEŠIĆ I DRAGAN MIĆANOVIĆ: Partneri u filmu o Draženu Petroviću
  • KATARINA MADIRAZZA: Zagrebačka glumica predstavlja kćerkicu Maru
  • TJAŠA I PRIMOŽ OGRIZEK: Naš slatki život u Ogulinu
  • KUHINJA TINE HALUŽAN: Tajne najbolje pizze
  • PUTOVANJE: TV urednica Iva Morić u Iranu
  • FELJTON: Oda karijeri košarkaškog velikana Tonija Kukoča
Linker
12. ožujak 2024 23:07