FILMSKO ČUDO

Vjenčanica joj savršeno pristaje: Selena Gomez u bijelim martensicama do oltara

Američka glumica i pjevačica zvijezda je popularnog televizijskog serijala "Only Murders In The Building" u kojem su je do oltara dopratili glumački partneri Martin Short i Steve Martin.

Najbliže braku bila je u vezi, mnogim njezinim fanovima nikad prežaljenom, s Justinom Bieberom, u njezinoj povijesti veza i dejtanja našli su se i Nick Jonas, Taylor Lautner, Zedd i The Weeknd, a trenutačno je Selena Gomez sretna solerica sa službenim statusom #iamsingle.

image

Još mora učiti hodati u vjenčanici sa šlepom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Ipak, ovih je dana na snimanju treće sezone televizijskog serijala "Only Murders in the Building" naučila kakav je osjećaj odjenuti i zablistati u vjenčanici. Do oltara su je sudeći prema fotografijama sa seta dopratili filmski kolege Steve Martin i Martin Short, s kojima igra glavne uloge u priči o troje detektiva amatera koji rješavaju zločine u njujorškoj zgradi u kojoj stanuju.

image

Selena Gomez je zvijezda serijala ‘Only Murders In The Building‘

RCF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Banda se vraća, može li bolje od toga?", tim je riječima Selena Gomez najavila snimanje treće sezone u kojoj se očekuje i pojavljivanje specijalne gošće, legendarne holivudske glumice Meryl Streep.

image

Do oltara su je dopratili kolege Martin Short i Steve Martin

RCF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vijest o ovom potpuno neočekivanom castingu u međuvremenu je i službeno potvrđena na profilu serije na Twitteru, no još nije poznato ništa o ulozi jedne od istinskih glumačkih legendi, niti o tome koliko će se često u seriji pojavljivati. "Umorstva u zgradi" već su i prije ugošćivala zvijezde, ali ipak ne ovakve glumačke težine – slavni glazbenik Sting glumio je u prvoj sezoni, komičarka Amy Schumer u drugoj je sezoni odigrala izmišljenu verziju sebe, a u postavi se pojavila i manekenka Cara Delevingne.

Linker
15. travanj 2024 20:02