Na Globusima

Vidno slaba: Pogledajte posljednji intervju Lise Marie Presley dva dana prije smrti

Na crvenom tepihu Zlatnih globusa Elvisova kći došla je podržati film o njenom ocu, bilo je to početkom tjedna, a ona je preminula u četvrtak.

Samo nekoliko dana prije iznenadne smrti Lisa Marie Presley podržala je film o svom ocu na svečanoj dodjeli Zlatnih Globusa. Film "Elvis", nagrađen je na Globusima, a Lisa Marie dala je i intervju na crvenom tepihu. Ono što sada svjetski mediji proučavaju su očiti znakovi slabosti koje je 54-godišnjakinja pokazala pred kamerama u utorak navečer po lokalnom vremenu.

Preminula je u četvrtak nakon srčanog zastoja.

Pred novinare je došla u pratnji prijatelja Jerryja Schillinga, a u jednom trenu okrenula se tom 80-godišnjaku jer joj je trebala pomoć. "Uhvatit ću te za ruku", kazala mu je dok joj je novinar postavljao pitanja.

image

Lisa Marie pridržavala se za prijatelja

MSN/THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Lisa je u odgovorima bila lucidna, ali činilo se kao da jedva drži oči otvorenima, a u govoru je pomalo mumljala, dok je odgovarala na pitanja o zvijezdi filma Austinu Butleru, u kojim je aspektima uloge briljirao, ali i o olujama koje su pogodile južnu Kaliforniju.

Novinar Billy Bush predvidio je divnu večer za film "Elvis" na početku intervjua, u kojem je Lisa stajala kraj dugogodišnjeg prijatelja Schillinga, koji inače radi kao menadžer za talente, a usko je surađivao i s njenim ocem Elvisom.

image

Lisa Marie Presley dva dana prije smrti

MSN/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Kada joj je novinar postavio pitanje je li upoznala mladog glumca Butlera, Lisa Marie je kazala prijatelju da će ga uhvatiti za ruku. Odgovorila je da obožava Butlera te da je oduševljena nakon što je vidjela njegov nastup u filmu, koji mu je na kraju te večeri i donio nagradu Zlatni globus. Lisa je otkrila da joj je trebalo pet dana da procesuira Butlerovu glumu jer je bila točna i autentična.

Njen otac Elvis vjerojatno je osoba s najviše imitatora na svijetu, tako da se Lisa Marie u životu vjerojatno nagledala svega, no Austin Butler ju je oduševio baš zbog toga što je našao mjeru i nije otišao u karikaturu, kako je to znalo biti u prošlosti.

image

S majkom Priscillom i ekipom filma na Zlatnim globusima

HFPA PHOTOGRAPHER/PICTURELUX/PROFIMEDIA

"Napravljeno je na jedan smiješan i komičan način, kako je Elvis govorio, ali Austin zapravo to napravio savršeno, bez da bude komičan", objasnila je kći legendarnog glazbenika.Schilling je također primijetio da Butler nije pretjerao u svom prikazu Elvisa.

Za kraj je televizijski voditelj pitao Lisu živi li u predjelu Montecito-Santa Barbara, koji je tih dana bio iznimno pogođen poplavama. Ona je odgovorila da je nekad tamo živjela, a da su posljedice nepogoda stvarno strašne.

image

Redatelj Baz Luhrman, Lisa i Riley te Austin Butler proslavili su Elvisov 88. rođendan

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tri dana prije dodjele Zlatnih globusa, 8. siječnja Lisa Marie je uz svoju kći Riley Keough i ekipu filma proslavila 88. rođendan legendarnog Elvisa Presleya.

Linker
17. travanj 2024 06:16