Privatni album
Turbulentna godina

VIDEO | Obiteljsko zajedništvo slavnog vaterpolista: 'Budite sretni, uživajte s vašim najmilijima'

Hrvatska Lutrija i Gloria, kao partneri, pokrenuli su hvalevrijednu akciju pod nazivom 'Naša sreća je vaša sigurnost'. Kroz video priče poznatih osoba doznat ćemo kako život učiniti ljepšim usprkos svim izazovima. Ovoga puta ugostili smo Dubravka Šimenca, koji nam je otkrio kako je kroz turbulentne dane prošla njegova obitelj.

Unatoč brojnim sportskim medaljama koje je kroz karijeru osvojio, naš proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc (53) uvijek ističe kako mu je najveće blago obitelj: supruga Ira s kojom je u braku više od 30 godina, kćeri Nika (27) i Karla (25) te prvašić Toma (7). Svi se vesele završetku školske godine koja je zbog štrajka učitelja, koronavirusa i potresa u kojem je stradala Tomina škola na Kaptolu, bila turbulentna.

Ne mogu reći da nam je karantena kao obitelji teško pala jer sam sportaš naučen na disciplinu.

"Treba jednostavno naučiti živjeti prema novim pravilima i osluškivati što govore stručnjaci. Ono što me više pogodilo bio je potres zbog kojeg noćima nisam mogao spavati. Nadam se da će se metropola uskoro obnoviti i da će moj sin osjetiti prave čari školovanja", rekao nam je Dubravko Šimenc, promotor projekta 'Naša sreća je vaša sigurnost', magazina Gloria i Hrvatske Lutrije.

Što Dubravko Šimenc kaže o danima koji su pred nama:

Zajedništvo i međusobna briga prije svega!

Iako se proslavljeni vaterpolist nada da više neće morati boraviti u karanteni i da će njegov najmlađi sin na jesen s vršnjacima dijeliti klupe - spreman je na sve! "Kako svima, tako i nama, no - kako se kaže: 'Ne ponovilo se'", kazao je Šimenc, koji je nakon potresa i epidemije koronavirusa, iz svega izvukao važnu pouku za sebe i svoju obitelj.

Privatni album
Vatepolist ističe važnost zajedništva onda kada je najteže

"Naučili smo da moramo biti tolerantni jedan prema drugome, svi zajedno. Pazili smo jedni na druge. U svakom slučaju: Budite sretni, uživajte s vašim obiteljima, vašim najmilijima. Naša sreća je vaša sigurnost", zaključio je vaterpolist Dubravko Šimenc.

Inspirirajte se i našim prethodnim gostima koji su nam također iz prve ruke otkrili što ih usrećuje i čemu su se proteklih tjedana s guštom posvetili. Oni su:

VIDEO |Atraktivna loto djevojka uz novinarstvo, obožava jezike, psihoanalizu i Freuda

'Oko sokolovo' kakvog niste znali: Otkrio nam je svoju ne tako strogu stranu

Uvijek nasmijana Dunja Mutevelić otkriva što je, osim donošenja sreće drugima, najviše veseli

Simpatični trener Života na vagi otkriva koliko je malo potrebno da budemo sretni, ali i u dobroj formi

Mirna Maras posvetila se skrivenim strastima i kroz te aktivnosti otkrila puno toga o sebi

Jole otkriva recept za dobar provod: 'Ne sjećam se kad sam ovako uživao kod kuće'

Male stvari su bitne: Omiljena loto djevojka otkrila nam je koji je njen recept za sreću

Linker
17. travanj 2024 16:44