Vedran Peteh
PAMETNA I ODGOVORNA

VIDEO |Atraktivna loto djevojka uz novinarstvo, obožava jezike, psihoanalizu i Freuda

Hrvatska Lutrija i Gloria, kao partneri, pokrenuli su hvalevrijednu akciju pod nazivom 'Naša sreća je vaša sigurnost'. Kroz video priče poznatih osoba doznat ćemo kako život učiniti ljepšim usprkos svim izazovima. Ovoga puta ugostili smo televizijsku voditeljicu emisije Hrvatske Lutrije i uživali u spoznaji da nove generacije u sebi nose veliku ambiciju i strast.

Za atraktivnu voditeljicu emisije Loto na HRT-u, 23-godišnju Paulu Čatipović, nikako se ne može reći da je samo lijepo lice. Tijekom karantene ova je Bjelovarka itekako bila intelektualno aktivna.

Naime, na četvrtoj je godini novinarstva na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti pa je pisala seminare i izvještaje, počela je učiti španjolski jezik putem interneta (još govori engleski i njemački), a čitala je i knjige o psihologiji.

- Ne zato da bih se riješila straha od koronavirusa i potresa. Moj tata je psihijatar pa sam od njega naslijedila ljubav prema takvoj literaturi, a najviše volim psihoanalizu i Freuda - otkriva Paula, koja jedino strepi hoće li uspješno položiti završni ispit na faksu kako bi mogla imati bezbrižno ljeto.

Što sve planira ovog ljeta, Paula nam je ispričala u videu.

No, i na moru će mlada voditeljica biti odgovorna i poštovati epidemiološke mjere, zbog čega je idealna promotorica projekta ‘Naša sreća je vaša sigurnost’ časopisa Gloria i Hrvatske Lutrije.

zagreb 12.06.2020
Paula Catipovic - Loto
foto vedran peteh
VEDRAN PETEH

Osim što svakodnevno uči španjolski, čita i uči, Paula svaki dan i vježba kako bi ojačala koljeno lijeve noge koje je nedavno ozlijedila. I to joj, vedra kakva jest, čini posebno zadovoljstvo, jer bi voljela čim prije činiti sve one stvari koje je vesele i koje voli.

Njen recept za sreću možda i vama može biti od koristi, ako ni zbog čega drugog, tada zbog savjeta da je bitno malo vremena odvojiti samo za sebe.

Također, inspirirajte se i našim prethodnim gostima koji su nam također iz prve ruke otkrili što ih usrećuje i čemu su se proteklih tjedana s guštom posvetili. Oni su:

'Oko sokolovo' kakvog niste znali: Otkrio nam je svoju ne tako strogu stranu

Uvijek nasmijana Dunja Mutevelić otkriva što je, osim donošenja sreće drugima, najviše veseli

Simpatični trener Života na vagi otkriva koliko je malo potrebno da budemo sretni, ali i u dobroj formi

Mirna Maras posvetila se skrivenim strastima i kroz te aktivnosti otkrila puno toga o sebi

Jole otkriva recept za dobar provod: 'Ne sjećam se kad sam ovako uživao kod kuće'

Male stvari su bitne: Omiljena loto djevojka otkrila nam je koji je njen recept za sreću

Linker
25. travanj 2024 01:00