Slavlje ljubavi

Veliko vjenčano slavlje Adriane i Duje Ćalete Cara: Mladenka jedva zadržavala suze

Ceremonija je održana u Adrianinom rodnom Dubrovniku, točno godinu dana nakon što su tamo prvi put izmjenili bračno prstenje.

Veliko slavlje počinje u Dubrovniku gdje su se okupili brojni uzvanici na crkvenom vjenčanju Adriane i Duje Ćalete Cara. Ne zna se tko je emotivniji - naš nogometni reprezentativac i igrač francuskog Marseillea, lijepa Dubrovkinja i njihov sinčić Mauro, koji će u kolovozu proslaviti godinu dana.

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Gosti pristižu na koktel dobrodošlice u hotelu Excelsior a slijedi i crkvena ceromonija.

Vjenčanju su prije godinu dana nazočili samo njihova najuža obitelj i kumovi. Uz Adrianu su bile njezina mama Marija Đurđević, sestra Antonela, njezin suprug Tonči i kćerke Lara i Domenika koja je nosila prstenje. A Duji su iz Šibenika došli roditelji Nevenka i Damir te brat Jure sa suprugom Dijanom i djecom Adrijanom i Gabrijelom.

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

"Epidemiološke mjere su nam utjecale na cijelu organizaciju i zbog toga smo pozvali samo najbližu rodbinu. I Duje i ja za kumove smo uzeli naše višegodišnje prijatelje. Moju kumu Maru Zovko poznajem sa studija, a Duje je s njegovim kumom Antom Roguljićem, koji je također nogometaš, prijatelj iz djetinjstva", povjerila nam je lani supruga naše nogometne zvijezde.

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Rođena Dubrovkinja ovoga je puta pozvala i cijelo njezino žensko društvo: Anamariju Raić, Nives Džida, Maru Zovko, dizajnericu Andreu Zvono, Marijanu Čoro, influencericu Pamelu Smoljanić te Daliju Dilberović, s kojim je prošli vikend imala djevojačku večer. Organizaciju djevojačke na sebe je preuzela Adrianina sestra, koja joj je i oba puta bila desna ruka oko svadbe budući da ona i Duje već četiri godine žive u Marseilleu.

image

Vjenčanje u Adriannom Dubrovniku.

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Adriana je i za svoje crkveno vjenčanje odabrala vjenčanicu Matije Vuice koja joj je kreirala svadbenu haljinu za lanjsko slavlje. Dujina supruga tada je bila u sedmom mjesecu trudnoće, a prema njezinim riječima ona i Vuica su zajedno osmislile kreaciju nadahnutu rimskim božicama.

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Duje i Adriana, koji su se zaljubili prije 6 godina preko zajedničkih prijatelja, emotivnije i svečanije crkveno vjenčanje od subotnje fešte nisu mogli poželjeti. Kako su i planirali, zavjete su obnovili nakon točno godinu dana od civilnog ulaska u brak, a uz njih je bio njihov sinčić - kao najljepši plod njihove ljubavi.

Čitajte i: PRESRETNI MLADENCI! DONOSIMO EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE S VJENČANJA DUJE ĆALETE-CARA I NJEGOVE ADRIANE!​

Linker
31. srpanj 2022 02:45