svjetski slavni bicepsi

Veliki američki komičar i voditelj o Marićevim mišićima: ‘Preseksepilan da bi bio ministar financija‘

Hrvatski ministar financija postao je svjetski hit nakon što su fotografije njegovih istreniranih ruku obišle svijet nakon javnog cijepljenja. Zdravko Marić nije se pretjerano osvrtao na novostečenu popularnost u cijeloj svijetu, a vjerojatno se ni sam nije nadao da će ga primijetiti čak i slavni Stephen Colbert.

Mišiće ministra Zdravka Marića aktualizirao je proslavljeni američki komičar i voditelj Stephen Colbert u svojoj emisiji "The Late Show". Komentirajući javno cijepljenje političara i dužnosnika, koje se prema njegovom mišljenju pretvorila u show program, Colbert se dotaknuo i Marićevih mišića. Uz njega, naveo je i francuskog ministra zdravstvena Oliviera Vérana te grčkog premijera Kyriakosa Mitsotakisa.

Čitajte i: Otkrivamo što jede i kako formu održava mišićavi ministar Marić: ‘Sport mi je u krvi, tenisice uvijek u koferu‘


Na fotografiji se može vidjeti kako liječnik pokušava pronaći iglu koja je dovoljno oštra kako bi penetrirala u njegov triceps.

" Pokušavaju li oni naći lijek za deltoide? I što je s tim svjetlom? Ovo izgleda kao show muškarca koji je preseksepilan da bi bio ministar financija", komentirao je Colbert i dodao da se kladi da je liječnik uzeo vremena s vaticom i dezinficiranjem područja koje planira tretirati iglom.

Čitajte i: Otkrivamo što jede i kako formu održava mišićavi ministar Marić: ‘Sport mi je u krvi, tenisice uvijek u koferu‘

Podsjetimo, mišići ministra Marića postali su nakon javnog cijepljenja hit u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu. Njegovom formom oduševili su se brojni ljudi na društvenim mrežama, a neki su nakon pogleda na ministarske mišiće odlučili da bi život u Hrvatskoj mogao biti dobra ideja.

Linker
23. travanj 2024 22:15