Poseban odnos

Velik dan za obitelj Filipović: Glumac i voditelj sve je dirnuo očinskom porukom!

Zagrebački supružnici s puno su emocija dočekali 19. rođendan njihova starijeg sina Dina koji se upravo oprostio s bezbrižnim srednjoškolskim danima.

Za svakog roditelja dan kad mu dijete maturira jedan je od najvažnijih trenutaka jer je to znak da su pred njim pravi životni izazovi, neovisno o tome hoće li nastaviti sa školovanjem. To očito dobro znaju glumac i voditelj Tarik Filipović i njegova supruga, bivša misica Lejla Filipović čiji je stariji sin Dino ovih dana proslavio 19. rođendan.

Korisnike društvenih mreža rođendanskom čestitkom osobito je raznježio Tarik, koji je objavio fotografiju na kojoj on i Dino nazdravljuju njegovom velikom datumu, ali i ulasku u svijet odraslih.

"Nazdravimo za 19-ti. I za kraj srednje škole… i početak jednog novog poglavlja života… i da svaka slijedeća bude sretnija… zdravija… Sretno, Dini moj", napisao je Tarik, koji je ovom očinskom objavom mnoge dirnuo.

Sretan rođendan mladiću poželjela je i njegova mama Lejla, koja je čestitku popratila kolažom fotografija.

Podsjetimo, iako je Dinu biološki otac Dado Majoli, za kojeg je Lejla bila kratko udana, Tarik ga je od prvog dana prigrlio kao vlastitog sina. I za njegov 18. rođendan napisao mu je vrlo emotivnu poruku koja najbolje opisuje njihov bliski odnos.

"Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine. Danas sam ja njega zagrlio, duplo i snažno za njegov 18. rođendan. 'Sada je dječak čovjek', kako je pjevao Kemo, ali ne i 'zima pokri brijeg'. Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima. Danas je dječak postao čovjek, ali dječače moj, budi uvijek zaigran dječak, lakše je i ljepše. Sretan rođendan, ljubavi tatina. Jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata", napisao ja lani Tarik, koji kao i Lejla, često objavljuje posvete njihovim sinovima: Dinu i pet godina mlađem Armanu.

Čitajte i: Što Lejla i Tarik rade kad su djeca u školi

Linker
20. ožujak 2024 02:42