Kakva mama, takva kći!

Uvijek svoja: Madonnina nasljednica ruši sve tabue u kampanji donjeg rublja!

Lourdes Leon novo je zaštitno lice poznatog brenda Calvin Klein - no, ne za liniju za žene.

Vjerujemo da kreativno vodstvo američke kuće Calvin Klein dobro zna što radi, jer se za njihovu kampanju s 25-godišnjom Lourdes Leon teško može reći da udovoljava uobičajenim standardima ljepote modnog svijeta.

Umjesto seksepilnih fotografija na kakve smo naviknuli kad je u pitanju donje rublje, Lourdes u kampanji za ovu poznatu kuću nosi muške bokserice, i uz to ponovno s ponosom pokazuje neobrijane pazuhe. Na jednoj od fotografija, koju je Calvin Klein objavio na njihovom službenom Instagramu, mlada žena na sebi ima raskopčane traperice iz kojih izviruju muške bokserice, a ruke drži podignute u zraku kako bi se što bolje vidjeli njezini dlakavi pazusi.

Portal SheKnoes, koji je prvi donio priču, piše kako najstarije dijete glazbenice Madonne nastavlja prkositi standardnim normama po pitanju ljepote, ali i rodne pripadnosti. Isto je u svom obrazloženju naglasilo i kreativno vodstvo Calvin Kleina koje tvrdi da je poruka ove kampanje kako je manje važno jeste li žena ili muškarac. Jedino je bitno nositi udobno donje rublje.

"Lourdes Leon je tipična pripadnica generacije Z koja ima svoje zakone. Ne robuju ničemu poznatom i što je najvažnije, veličaju prirodnost”, poručuju iz Calvin Kleina.

image

S obzrom na to da je kći kraljice popa i provokacije, ne čude svjetonazori mlade Lourdes

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Lourdes leon kao modna ikona: Glas i stas generacije - kao mnoge milenijke sklona je retro modi 90-ih

Za pretpostaviti je da je na Lourdes posebno ponosna njezina majka koja cijelu karijeru svako malo provocira i šokira. Zna se da je kćerku i prva podržala kad je ona prije nekoliko godina crvenim tepihom prošetala obrasla dlakama, a pohvalila se da je svojedobno i sama u velikom luku izbjegavala britvicu kad je u pitanju njega pazuha.

Linker
23. travanj 2024 11:54