NA SETU KOD...

Ušli smo u stan Alena Stošića: glumac Marko Braić proveo nas je setom nove serije "San snova"

Pulski glumac Marko Braić utjelovio je glavnu ulogu u novoj seriji RTL-a "San snova" koja je već oduševila gledatelje. Marko u seriji glumi nogometaša kojem karijera ne krene u smjeru koji je zamislio pa dane provodi igrajući Playstation u svom lukuznom stanu koji je za potrebe snimanja sagrađen u zagrebačkom Jadran filmu. Otkrio nam je zbog čega mu je spavaća soba najdraži dio stana, zašto bi želio kupaonicu iz serije u vlastitom stanu i čemu su poslužile njegove privatne fotografije.

Luksuzni stan u zagrebačkom Jadran filmu novi je dom pulskog glumca Marka Braića koji ondje provodi većinu svog vremena jer nedavno je ušao u "kožu" poznatog nogometaša Alena Stošića u novoj seriji RTL-a "San snova". Zbog te uloge pratio je utakmice, slušao i čitao intervjue s brojnim igračima, pogledao nekoliko dokumentaraca o poznatim nogometašima, pročitao nekoliko biografija... A onda je došla na red lopta. Angažirao je Marka Cindrića, jednog od Dinamovih trenera, i s njim odradio dva, tri treninga.

image

U seriji vodi buran, a privatno miran život

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Marko me naučio nekim finesama koje su mi pomogle na snimanju, ali za sve drugo sam se morao sam snaći. Alen ima travnjak i loptu, ja kazališne daske te filmske i televizijske setove - jako sam strastven u tome, a takav je i on. Zbog toga mi se nije bilo teško uživjeti u tu ulogu i sve ono kroz što Alen prolazi. Mogao sam se poistovjetiti s njim. Razlika između mene i njega je u tome što ja svoje emocije kontroliram, dok on baš i ne. Obojica smo emotivni, on se zna ispričati kada pogriješi, a ja ne znam i onda se trudim ne griješiti i sve držati pod kontrolom", govori Marko.

image

U seriji glumi nogometaša Alena Stošića

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Kad mi je bilo 18 godina, bio sam na učeničkoj razmjeni u Americi, gdje sam završio četvrti srednje, i tada sam kratko trenirao nogomet. Priznajem da nisam baš bio pretjerano uspješan u tome, ali barem su moje fotografije s nogometnih terena u SAD-u nečemu poslužile - za uređenje mog televizijskog stana u zagrebačkom Jadran filmu", kaže Marko Braić, kojem možda nogomet nije jača strana, ali ipak je u dobroj formi zahvaljujući crossfitu kojeg već duže vrijeme trenira. U privatno vrijeme voli otići do Pule jer ga ondje čekaju nećakinja i trudna sestra Aleksandra.

"Obožavam svoju nećakinju, to je posebna ljubav. Obitelj će nam se uskoro povećati jer je sestra ponovno trudna, a ja se jako veselim tome", kaže Marko, koji je očito veliki emotivac, i priznaje kako se nada da i njega u životu čeka velika ljubav. No, zato je na snimanju serije "San snova" emotivno rastrzan - između starlete Kristine i odvjetnice Maje, koje glume Arija Rizvić i Tea Šimić.

image

Obožava svoj televizijski stan

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Na setu se dogodila ona potrebna kemija i svi se odlično slažemo, no ja se najviše družim s Arijom i Teom, jer najbliskije surađujemo, a i tu smo si negdje po godinama. Istodobno, nastojim učiti od starijih kolega", priznaje Marko, koji uživa u popularnosti, životu i - vožnji na motoru. Obožava taj osjećaj slobode i adrenalina koji mu pruža vožnja na dva kotača i nada se da će na svom motoru imati prilike proputovati svijet.

Linker
19. ožujak 2024 16:07