jennifer oduševila

Urnebesna objava kćeri Billa Gatesa! Cijepila se pa progovorila o teorijama zavjere koje okružuju njenog oca

Studentica medicine cijepila se i oglasila potom na društvenim mrežama. Jennifer Gates oduševila je svijet svojom objavom.

Urnebesnom objavom Jennifer Gates osvrnula se na teorije zavjere koje već mjesecima kruže kada je u pitanju veza koronavirusa i njezinog oca Billa Gatesa. Studentica druge godine medicine cijepila se prvom dozom cjepiva protiv Covida-19, a potom oduševila objavom na društvenim mrežama. "Nažalost, cjepivom moj genijalni otac nije ušao u moj mozak - samo mRNA ima tu moć", našalila se Jennifer na kraju duge objave u kojoj je objasnila koliko je važno cijepiti se i tako pomoći u suzbijanju pandemije.

Čitajte i: Kći Billa Gatesa o životu u milijarderskoj obitelji: ‘Odmalena su sa mnom vodili ozbiljne razgovore‘

Jennifer je tom šalom željela reagirati na teorije zavjere koje tvrde da je cjepivo povezano s Gatesom, koji ga koristi kako bi kontrolirao ljudski um i pratio kretanja ljudi.

Inače, djevojka studira medicinu u New Yorku. "Privilegirana sam što sam primila prvu dozu cjepiva, kojom će moje stanice imati imunološki odgovor na virus. Kao studentica medicine i buduća liječnica, zahvalna sam što će mi dati zaštitu i sigurnost u budućnosti", napisala je između ostalog Jennifer, koju na Instagramu prati 357 tisuća ljudi.

Čitajte i: Najbogatiji čovjek na svijetu priprema svadbu za svoju mezimicu: Gatesova kćer zaručila se za svoju prvu pravu ljubav

Nasljednica Billa i Melinde Gates odgajana je s punom sviješću da je privilegirana i da nemaju svi sreće koliko ima ona.

"Još dok sam bila dijete, roditelji su uvijek sa mnom pričali kao da sam odrasla osoba i nikada se nisu libili voditi sa mnom ozbiljne razgovore. Odrasla sam uz razgovore o velikoj stopi smrtnosti kod djece, kao i epidemiji HIV-a, o čemu se pričalo za večerom", prisjetila se Jennifer svojedobno u intervjuu.

"Rođena sam s velikim privilegijama i uvjerena sam da je bilo važno iskoristiti najbolje iz prilika i iz istih naučiti kako bi otkrila svoje strasti i u konačnici možda napravila svijet barem malo boljim mjestom za život", dodala je otkrivajući tako svoje planove da jednog dana krene stopama svojih roditelja.

Ništa sporno ne vidi Jennifer ni u činjenici da njezini roditelji neće sav svoj imetak ostaviti njoj i njezinim bratu i sestri. Odgojena je s jasnom sviješću da se za neke stvari mora pomučiti sama.

Linker
20. travanj 2024 11:21