ZABRANA PRISTUPA

Upoznala je najmračniju stranu slave: Kim Kardashian prestravile prijetnje smrću koje je dobila

Američka zvijezda i poduzetnica u sudskom procesu je opisala s kakvim se sve prijetnjama morala nositi i kakve je to posljedice ostavilo na njezino zdravlje.

Da slava, bogatstvo, moć i gubitak anonimnosti imaju i svoju tamnu stranu poznato je svima. No, američka reality zvijezda Kim Kardashian (41), jedna od medijski najprisutnijih, najpoznatijih i najutjecajnijih osoba na globalnoj razini, upoznala je i njezinu najmračniju stranu.

Sudski dokumenti, uključujući i osobna svjedočenja Kim Kardashian, otkrivaju da je proteklih mjeseci pretrpjela težak emocionalni stres i traume zbog prijetnji smrću koje su dolazile iz istog izvora.

image

Kim Kardashian prošli vikend je provela u talijanskom Portofinu

SHUTTERSTOCK

Odvjetnik Shawn Holley koji u procesu zastupa Kim Kardashian izjavio je da je njegova klijentica tjednima bila na meti čovjeka koji joj je višekratno prijetio i neprimjereno komentirao njezino ponašanje i odnos s partnerom.

"Apsolutno nam je nejasno kako je dotični došao u posjed adrese moje klijentice, na koju su stizale prijetnje kako će poduzeti sve potrebne radnje da gospođa Kardashian i punoljetni članovi njezine obitelji završe u zatvoru. Posebno ogavne bile su prijetnje smrću, jer je uhoda u jednoj od poruka napisao da je ime moje klijentice na njegovoj listi za odstrel i da joj je time suđena skora smrt", izjavio je Holley.

image

Uz Kim Kardashian prijetnje su upućene i njezinom partneru, američkom komičaru Peteu Davidsonu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

U sudski spis priložena su i pisma s prijetnjama koja uključuju i američkog komičara Petea Davidsona, partnera Kim Kardashian.

"Pete mora umrijeti i umrijet će ovog vikenda, a tebe čeka isto idući vikend. Zbog tvojih posljednjih reakcija stavio sam vas na listu za odstrel. Ako te ikad vidim u New Yorku ili tvog prijatelja u Los Angelesu, pobrinut će se istog dana za to."

Čitajte i: KRIS JENNER ZAVRŠILA SA ZELENSKIM I PUTINOM NA LISTI NAJUTJECAJNIJIH LJUDI SVIJETA, OBJAŠNJENO I ZAŠTO

Iz sudskih spisa doznaje se i kako je isti manijak prijetio postavljanjem bombe u ured Kim Kardashian, pa je njezin odvjetnik na sudu u Los Angelesu zatražio sudsku zabranu pristupa njegovoj klijentici i članovima njezine obitelji, jer je zabrinuta za svoju i njihovu sigurnost.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson na modnoj svečanosti MET Gala u New Yorku početkom svibnja

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"U mnogim pismima zaprimala sam prijetnje ubojstvom, brojne lažne optužbe o svom ponašanju i intimnom životu, te uznemirujuće seksualne aluzije. Članove mog privatnog osiguranja najviše je zabrinula prijetnja bombaškim napadom na ured moje tvrtke, a analizom pisma uočene su brojne sličnosti tog i prijašnjih pisama", stoji u izjavi Kim Kardashian koja je zaštitu zatražila zbog brige za vlastitu sigurnost, sigurnost svojih članova obitelji i zaposlenika.

image
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Kako je autor pisama u međuvremenu identificiran i sudac mu je kao privremenu mjeru izrekao zabranu približavanja i svakog drugog kontakta s Kim Kardashian i Peteom Davidsonom, a konačna presuda u ovom slučaju bit će donesena 13. lipnja.

Linker
23. travanj 2024 12:04