Daleko od kamera

Unatoč svjetskom uspjehu, ove su zvijezde sreću pronašle u drugim zanimanjima

Iako se život poznatih može učiniti idiličnim, čini se kako isto ne misle miljenici Hollywooda koji su odlučili pronaći novi posao.

Iako se luksuzan život slavnih mnogima može učiniti idealnim, a često se povezuje i s konceptom američkog sna, izgleda da to nije baš uvijek tako, barem ako je suditi prema postupcima zvijezda koje su se odlučile povući iz svijeta javnosti te okrenuti nekim drugim interesima. Naime, brojni su se poznati u nekom trenutku umorili od slave i odlučili staviti svoju karijeru u drugi plan kako bi se posvetili nešto jednostavnijim zanimanjima.

image

Jedna od zvijezda koja se umorila od slave je i četrdesetšestogodišnja glumica Tara Raid.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jedna od zvijezda koja se umorila od slave je i četrdesetšestogodišnja glumica Tara Raid koja je zaigrala u mnogim poznatim filmskim naslovima, među kojima su Veliki Lebowski i Američka pita. No, čini se kako se Tara zadovoljila velikim filmskim uspješnicama pa se okrenula novom interesu - gastronomiji, a trenutno je vlasnica restorana Ketchup, koji se nalazi u Los Angelesu.

image

Lucy trenutno najviše vremena provodi radeći na televiziji i stvarajući umjetnička djela.

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Gluma nije prvi izbor ni za Lucy Liu, s obzirom na to da se glumica bavi i vizualnom umjetnošću. Lucy trenutno najviše vremena provodi radeći na televiziji i stvarajući umjetnička djela.

image

Jim najviše vremena provodi upravo slikajući pa mnogi misle kako bi uskoro njegova karijera mogla doživjeti veliki zaokret.

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Svjetski poznati glumac Jim Carrey najpoznatiji je po svojim ulogama u komedijama, kao što su Maska i Glup i gluplji, no čini se kako je njegova prva ljubav slikanje. Stoga, Jim najviše vremena provodi upravo slikajući pa mnogi misle kako bi uskoro njegova karijera mogla doživjeti veliki zaokret, a nedavno smo pisali o tome kako je izjavio da voli tišinu, slikarstvo i duhovni život te kako se planira povući iz javnosti.

Čitajte i: Baš je Grinch: Objava Jima Carreya šokirala je njegove brojne obožavatelje

image

Diaz je nedavno izjavila kako se neko vrijeme želi posvetiti sebi i svojoj djevojčici.

PATRICK/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica koju najviše pamtimo po ulozi u filmu Svi su ludi za Mary, Cameron Diaz, u posljednje se vrijeme nastoji držati dalje od očiju javnosti. Naime, Diaz je nedavno izjavila kako se neko vrijeme želi posvetiti majčinstvu i suprugu Benjiju Maddenu.

Linker
18. travanj 2024 19:08