Poput princeze!

Udala se najzanosnija Victorijina anđelica: Svi pričaju o njezinoj vjenčanici!

Josephine Skriver brakom je okrunila vezu s rokerom Alexanderom DeLeonom, a prekrasnu bijelu haljinu u kojoj je rekla ‘DA‘ dizajnirala je Alberta Ferretti.

Danska manekenka i bivši Victoria‘s Secret model Josephine Skriver na svom je Instagramu podijelila fotografije s vlastitog vjenčanja koje je održano u Meksiku. Jedna od najljepših žena na svijetu sudbonosno da izrekla je pjevaču Alexanderu DeLeoni, članu benda The Caba, koji nosi umjetničko ime Bohnes.

Kako se i očekuje od veteranke na modnih pistama, poznata 28-godišnjakinja na svojoj je svadbi izgledala čarobno.

Dail Mail piše da je njezina vjenčanica bila kraljevska, a uistinu prekrasnu kreaciju specijalno za nju dizajnirala je Alberta Ferretti. Talijanska dizajnerica vjenčanicu je kreirala prema željama mladenke koja je htjela da bude sirena kroja i izrađena od raskošne čipke. Josephine je uz to nosila i dugački veo te čak dvije ogrlice dizajnera Logana Hollowella. Victorijina anđelica poslije se presvukla u jednako zanosnu kombinaciju, a iznenađenje su bile bijele hlače od čipke koje je sparila s gornjim dijelom u obliku korzeta.

"Zauvijek i uvijek! Ja biram tebe! Ne mogu vjerovati da te sada mogu zvati svojim mužem!"', napisala je na Instagramu zaljubljena manekenka, koju je američki roker pred oltar odveo nakon četiri godine veze.

Čitajte i: Josephine Skriver uživa na našoj obali: S piste Victoria's Secret fashion showa u Dubrovnik!

Gala vjenčanje održano je u Acre Resortu u Cabo San Lucasu u Meksiku, a nazočila su mu brojna poznata lica. Među Josephininim uzvanicima billa je anđelica Jasmine Tookes, koja je na svadbi imala i ulogu jedne od djeveruša. A na društvenim mrežama lijepoj mladenki prve su čestitale Helena Christensen i Hailey Bieber.

Linker
19. travanj 2024 06:26