idilične zaruke

Udaje se Eminemova kći koja je definitivno tradicionalnija od svojih roditelja

Očeva ljubimica, diplomirana psihologinja Hailie Scott nakon šest godina veze zaručila se za ekonomista Evana McClintocka.

Američki reper Eminem desetljećima je gradio imidž opakog i čvrstog momka, ali i taj neukrotivi glazbenik, čije je pravo ime Marshall Mathers, ima nježnu stranu koju pokazuje samo unutar četiri zida vlastite kuće.

S bivšom suprugom Kim Scott, s kojom se dvaput ženio i od koje se dva puta razvodio podigao je troje djece: biološku kćer Hailie Jade, usvojenu nećakinju svoje šogorice Alainu Scott, te nebinarnog sina Stevieja Lainea Scotta, kojeg je njegova supruga dobila iz veze s Ericom Hartterom, između njihova dva braka, a Eminem ga je posvojio 2005.

Kako god, očeva ljubimica je Hailie Jade Scott koja je rođena na Božić 1995. u Detroitu, a Eminem joj je posvetio svoje hitove "Mockingbird" i "Hailie‘s Song."

"Moje nesigurnosti pojele bi me živog, ali onda ugledam svoju bebicu i odjednom više nisam lud, život ponovno ima smisla...", opjevao je Eminem svoju kćer u hitu iz 2002.

image

Eminem i kći Hailie Jade lani u Los Angelesu

FLASH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prije toga je ustvrdio kako je njezino rođenje bilo poziv na buđenje da promjeni navike te mu je kći bila glavni motiv da se izliječi od ovisnosti.

"Sve što radim, sad radim zbog Hailie, a novac štedim da joj platim školovanje", izjavio je reper koji je svoju ljubimicu lani poveo na svečanost u Kući slavnih Rock&Rolla u Los Angelesu, gdje je dobio svoje zasluženo mjesto. Hailie je diplomirala psihologiju na Michigan State Collegu, a ovih dana je objavila zaruke sa svojim partnerom Evanom McClintockom.

"Mala rekapitulacija prošlog vikenda", napisala je Hailie Scott u objavi uz fotografije prosidbe.

Sve se odigralo prema pravilima, pa je Evan kleknuo pred svoju dragu s kutijicom u ruci, a nakon što je na njezinoj ruci zablistao zaručnički prsten otvorio je šampanjac kojim su nazdravili svojoj ljubavi.

Među prvima joj je čestitala Alaina Marie Scott koja joj je poručila da je presretna zbog predivne vijesti te da jedva čeka njihovo vjenčanje.

Hailie je nedavno otkrila kako je vrlo bliska s ocem te da su neke njezine najdraže uspomene iz djetinjstva vezane uz njihovo putovanje na Floridu.

image

Hailie Jade Scott je očeva ljubimica i diplomirana psihologinja

JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Tata je imao nekog posla, pa je za nas unajmio limuzinu i vozača koji nas je odvezao u Disneyland. A na povratku nas je dočekao s haljinama u kojima smo se osjećale poput princeza", izjavila je.

Alaina Marie Scott njena je sestrična koju su Eminem i Kim posvojili jer je njezina pokojna majka bila ovisnica o drogama, a 2016. je preminula od posljedica predoziranja.

Alaina je diplomirala strateško komuniciranje te marketing i PR na Sveučilištu u Oaklandu, radi kao blogerica i objavljuje priče sa svojih putovanja diljem svijeta, a lani se vjenčala s Mattom Moellerom, svojim dugogodišnjim partnerom.

Linker
25. travanj 2024 08:35