je li ovo kraj?

Ovo lomi srce! Poznata Splićanka u bolnici lije suze: ‘Jebe.. te volim, ali znaš biti brutalan, sad mi je dosta‘

Ana Đerek

 Instagram Screenshot/

Splićanka u suzama, prikovana u bolničkom krevetu. Poznata sportašica sada je prvi put objavila scenu koja para srce. Toliko odricanja, treniranja, a onda jedan pogrešan korak, peh, nesreća, kako hoćete, i sve ode u vitar.

Ana Đerek, splitska gimnastička olimpijka, opet je u fazi oporavka, ali je i poslala poruku u kojoj tvrdi da joj je dosta.

- Mome omiljenom sportu, jebe.. te volim, ali znaš biti baš brutalan. Hvala ti za sve lekcije, slomljena srca, pobjede i dobra vremena, ali sada mi je dosta - napisala je Ana na svome Instagram profilu.

Znači li to i njezin definitivan kraj karijere?

Dvostruka olimpijka Ana Đerek prošle je godine na treningu ozlijedila Ahilovu tetivu, zbog čega ju je čekao oporavak od nekoliko mjeseci. Još 2022. je operirala rame.

U travnju je 2018. pala na treningu i zadobila ozbiljan potres mozga.

- Bojala sam se zaspati jer sam bila sigurna da se neću probuditi - govorila je tada.

Tada dvadesetogodišnja olimpijka i članica Marjana trenirala je u dvorani na Poljudu kada je u pokušaju preskoka pala na glavu, slomila jagodičnu kost i doživjela potres mozga. Sledila se hrvatska sportska javnost, pogotovo kad se saznalo da se nakon nemilog događaja Ana nije sjećala nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Srećom, pamćenje joj se ubrzo vratilo. No, pehovi je i dalje ne zaobilaze, sada je opet u problemima i čini se, dosta joj je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:31