ZABAVA ZA SINA

U privatnom klubu: Ovako to izgleda kad Sir Rod Stewart slavi sa sinom njegov 17. rođendan

Britanski glazbenik sinu Alastairu je priredio rođendanski party u privatnom londonskom klubu u koji su stigli rolls-royceom.

Ako netko zna tulumariti i partijati onda je to britanski glazbenik Sir Rod Stewart. Pjevač hitova "Da Ya Think I’m Sexy?" i "Maggie May" još je preklani punio stranice tabloida nakon što se na dočeku 2021. u Palm Beachu sa sinom Seanom potukao s hotelskim zaštitarom, a suđenje za incident je izbjegnuto jer je zaštitar povukao tužbu nakon što je sa slavnim rokerom postigao izvansudsku nagodbu.

image

Rod Stewart je podijelo napojnice na izlasku iz kluba

DWM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na proslavi 17. rođendana njegovog sina Alastaira Stewarta, sedmog od pjevačevih osmero djece, zabava je ostala u granicama prihvatljivosti, možda zato što je održana u privatnom londonskom klubu, čiji je Sir Rod Stewart počasni član. Kako god, otac je sina na pragu punoljetnosti počastio cjelonoćnom zabavom, na koju su stigli rolls-royceom u društvu Alastaireve majke Penny Lancaster-Stewart te sestrične Raphaelle Lancaster.

image

Sir Rod Stewart sa sinom Alastairom i njegovom sestričnom Raphaellom Lancaster

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Da su se odlično proveli bilo je jasno po obilnim napojnicama koje je Sir Rod Stewart podijelio osoblju na izlasku iz kluba, a Alastair Stewart se zavalio između oca i sestrične na zadnjem sjedištu rolls-roycea i malo se odmorio na povratku kući.

image

Na povratku kući Alastair se zavalio na stražnjem sjedištu rolls-roycea

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Slavni pjevač inače ima osmero djece s pet različitih žena. Najstariju kćer, danas 59-godišnju Sarah Streeter dobio je kao 18-godišnjak, a najmlađi sin Aiden Patrick Stewart iz braka s Penny Lancaster Stewart 10. veljače iduće godine će proslaviti 12. rođendan. Aiden je pola godine stariji od Delilah Stewart, unuke svoga oca, koju je Kimberly Stewart, Aidenova polusestra, dobila u vezi s glumcem Beniciom del Torom.

Linker
14. travanj 2024 06:35