Rastopili su sve

U posebno svečanoj večeri Blake i Ryan otkrili koja je tajna njihova skladnog braka

Holivudski glumac postao je 36. dobitnik prestižne nagrade American Cinematheque Awards, na svečanoj dodjeli posebnu je ulogu imala njegova supruga, a ovaj skladni par u svojim govorima definitivno je otkrio koliko si znače te koliko se podupiru.

Jedan od omiljenih holivudskih parova ponovno je oduševio svijet. Predivna Blake Lively zablistala uz Ryana Reynoldsa u njegovoj posebnoj noći, ali ne samo zbog ponovno savršeno odabranog outfita, nego i zbog podrške i ljubavi koju ovaj par ne može sakriti ni da hoće. Dvoje supružnika i glumaca došlo je na svečanost priređenoj Reynoldsu u čast. Glumac i producent dobio je 36. nagradu American Cinematheque Awards koja mu je uručena na svečanosti organiziranoj samo njemu na u Beverly Hillsu. "Svatko tko me poznaje, zna koliko volim večer posvećenu samo i isključivo meni", našalio se Ryan nakon što mu je uručena ova prestižna nagrada.

Blake, koja nosi njihovo četvrto dijete, a na dodjelu nagrada stigla je u elegantnoj dugačkoj haljini, s nježnim bretelicama i otvorenim leđima. Lagani materijal savršeno je naglašavao njen trudnički trbuh, a Blake je ostala vjerna svojim prepoznatljivom stilu i odabiru savršenih dodataka, ovog puta izgled je naglasila nakitom. Naušnice, narukvice i prsten sa statement ukrasnim kamenjem savršeno je zaokružio njen look.

image

Blake je održala dirljiv govor za Ryana

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Ryan je 36. dobitnik ove prestižne nagrade, a tijekom večeri nizali su se govornici koji su ga pozdravljali s pozornice, među njima su brojna poznata imena: Will Ferrell, Hugh Jackman, Octavia Spencer, Helen Mirren, Salma Hayek, Shawn Levy i naravno supruga Blake Lively piše The Hollywood Reporter.

Kao prvi Kanađanin koji je dobio nagradu, imao je čast skupa sa svojim gostima odslušati cijelu kanadsku himnu, a od svih gostiju upravo je njegova supruga Blake u svom govoru otkrila koliko mu znači njegova zemlja i njegova obitelj.

image

Za kanadskog glumca odsvirala se i njegova himna

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Na svečanost su došle i njihove dvije starije kćeri, a Blake koja je trudna s njihovim četvrtim djetetom ispričala je kako je Ryana uvijek nešto zvalo doma, to je počelo već kada se prvi put doselio u L.A. i svaki vikend vozio je kući u Kanadu. "Sada sam ja njegov dom, i cure su njegov dom, i samo tako 19-godišnji dječak juri kći, bez obzira nalazi li se na drugoj strani svijeta, ili na sastanku preko puta ulice. On je programiran do dođe kući", ispričala je Blake u svom govoru.

"Kada bi došao doma, ne u svojoj odjeći, znale smo biti jako zabrinute - natopljen blatom, lažnom krvi, s protetičkim ožiljcima, u odijelima superjunaka, u cipelama za step ili sa šminkom klauna - tata uvijek dolazi doma", raznježila je Blake prepunu dvoranu. "Taj čovjek juri doma svom stvarnom životu kao nitko koga sam prije vidjela, pogotovo ne kod onih koji su se potpuno spremni dati u posao. Nekako uspijeva biti sve i svima odjednom. On je osoba koja je prisutna u trenutku, više nego bilo tko drugi. I iako stvara magiju u svom poslu, ali čovječe kakvu tek magiju stvara u svom stvarnom životu", zaključila je Blake.

image

Blake Lively i Ryan Reynolds

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Koliko je ovo prestižna nagrada svjedoči da su u njoj htjeli sudjelovati, iako nisu mogli doći i Salma Hayek, Helen Mirren, Hugh Jackman, Jeff Bridges kao i kanadski premijer Justin Trudeau, svi su oni poslali svoje video poruke.

Kada se konačno dokopao pozornice i sam dobio priliku da pozdravi sve prisutne i zahvali se na počasti, Reynolds naravno nije razočarao. "Pa, dana mi je privilegija da se igram u različitim poljima i pješčanicima, svjestan sam da sam prvenstveno prepoznat kao filmski glumac, a to je ponizno iskustvo, jer filmovi spajaju ljude i doslovno i figurativno", kazao je glumac i dodao da želi raditi upravo na tom zajedništvu. Osim toga kazao je da većinu onoga što radi, radi zbog svoje tri kćeri.

image

Ryan i njegova majka Tammy

NINA PROMMER/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"No najvažnije je što svoje radne dane provodim sa svojom najdražom suradnicom, mojom suprugom Blake. Ti si najbolji tajni pisac u povijesti Hollywooda, doslovno si me stvorila i izmislila do ovog trenutka", Ryan je tako sve zasluge prepisao svojoj Blake.

Na kraju se osvrnuo na zajedništvo i prijateljstvo koje imaju s kolegama iz filmskog svijeta. "Evo me stojim tu pred vama s ovim fensi i lijepim trofejom, natopljen u sve te privilegije, sreću i zahvalnost, i bez obzira na to što sam mislio o komentaru Jeffa Bridgesa prije dosta godina, počinjem sumnjati da sam možda dio zajednice", zaključio je Ryan Reynolds.

image

Reynolds je dobitnik American Cinematheque Awards

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 12:36