TOMISLAV KRIŠTO CROPIX
Coffee Break

U gostima kod Ljupke Gojić Mikić: O usponima, padovima i balansiranju svih životnih uloga

Razgovarali smo s našim najuspješnijim modelom, danas uspješnom poduzetnicom i realiziranom samosvjesnom ženom. Uživajte u razgovoru!

Razgovarali smo s našim najuspješnijim modelom, danas uspješnom poduzetnicom i realiziranom samosvjesnom ženom. Uživajte u razgovoru!

Tog pakleno vrućeg poslijepodneva imali smo dogovor s Ljupkom Gojić Mikić (42), našom novom gošćom Coffee Breaka. Dok sam hodala prema njezinom stanu na zagrebačkoj Knežiji, pogled mi je zastao na (uvijek) prepunu terasu njezine slastičarnice Jolie Petite u kojoj zapravo provodi najveći dio dana jer kako kaže, uključena je u svaki detalj poslovanja, a to gosti itekako vide, cijene i podržavaju.

image
TOMISLAV KRIŠTO CROPIX

Otvorila je vrata svog stana u predivnoj haljini, bez trunke šminke i s tek opranom kosom povezanom u rep, te nas ponudila domaćom limunadom. Ima nešto magično u toj njezinoj jednostavnosti, neposrednosti i neopterećenosti.

Kad god se sretnemo (pa tako i ovoga puta) pomislim iz koje dimenzije dolazi ta njezina drukčija i eklektična kreativnost baš u svemu što radi - od vlastite estetike i potpuno vizionarskog stila do dizajna i poslovnih pothvata.

Iako priznaje da nikad nije zamišljala život kakav danas živi, beskrajno u njemu uživa. Posebno sa svojim kćerima - Janom Siennom (15), Milom Amelie (13) i Mari Danom (7). O balansiranju svih njezinih životnih uloga, žongliranju između svakodnevnih obveza i vremena za sebe, usponima i padovima, planovima i još mnogočemu, razgovarali smo s našim najuspješnijim modelom, danas uspješnom poduzetnicom i realiziranom samosvjesnom ženom. Uživajte u razgovoru s uvijek zanimljivom i ljupkom - Ljupkom.

Linker
03. kolovoz 2024 10:06