Svaka čast!

U godinu dana se istopio: Denis Latin pokazao rezultate i otkrio kako je izgubio dvadesetak kilograma

Televizijski urednik i voditelj uhvatio se u koštac s viškom kilograma, a sada se pohvalio i uspjehom koji zahvaljuje posebnom planu ishrane. Denis Latin smršavio je čak 20 kilograma.

Poznato televizijsko lice, Denis Latin, pohvalio se velikom transformacijom koja je rezultat zdravog promišljanja i promjene načina ishrane. U posljednjih godinu dana ovaj 55-godišnji urednik, novinar i voditelj izgubio je više od dvadeset kilograma. Denis Latin i danas je najprepoznatljiviji po svojoj uspješnoj i nagrađivanoj televizijskoj emisiji "Latinica", a javnost je bila upoznata i sa zdravstvenim tegobama koje ima zbog Chronove bolesti, s kojom se bori već dugi niz godina.

"Danas sam završio jednogodišnji program promjene prehrane za vrijeme kojeg sam izgubio dvadestak kilograma. Program je bio lagan, zabavan i motivirajući. Zahvaljujem Bojanu Stojniću, vrhunskom nutricionistu pred doktoratom i iskreno ga preporučan svima koji se odluče na sličan podvig", napisao je Latin uz fotografiju na kojoj je prikazana njegova cijela figura, a na kojoj također nosi i zaštitnu masku po epidemiološkim pravilima.

Život s kroničnom bolešću

Gubitak tako velikog broja kilograma nije nimalo lagana stvar, a pogotovo ako osoba ima i zdravstvenih problema. Poznato je da se urednik i voditelj bori s Chronovom bolesti, kroničnom bolesti crijeva, koja mu je dijagnosticirana još 1986. godine. Stoga je obraćanje stručnjaku, nutricionistu, bio iznimno važan potez.

Čitajte i: Pjevačev život na vagi: Siniša Vuco otkriva što je bilo presudno za njegovu transformaciju

Denis je o životu s Chronovom bolešću otvoreno govorio, a ona ga je primorala i da odustane od uređivanja i vođenja iznimno popularne "Latinice".

image
Denis Latin godinama se borio i s viškom kilograma.
BRUNO KONJEVIC/CROPIX

"Ova bolest nosi sa sobom bezbroj hospitalizacija, teških pretraga, ponekad i operativnih zahvata, ali i bezbroj ograničenja u svakodnevnom životu. Puno stvari ne možete, jednostavno ostajete zakinuti za ono što drugi mogu. Neki ne mogu uopće raditi i ovise o tuđoj financijskoj i svakoj drugoj pomoći. Nikad se nisam žalio zbog toga. Samo sam se trudio disciplinirano provoditi mjere koje su mi propisali liječnici i na poslu uvijek davati sve od sebe", napisao je prošle jeseni na svom Facebooku Denis Latin.

Linker
17. travanj 2024 05:13