Marco Cuccurin

 INSTAGRAM/MARCO CUCCURIN
GOTOVO JE, GOTOVO

U domu Marca Cuccurina: Crna i zlatna za ugođaj intimnosti, mramorni podovi i mnoštvo detalja

Pobjednik showa ‘Ples sa zvijezdama‘ koji upravo započinje glazbenu karijeru pokazao je kako izgleda njegova kućica iz snova koju je gradio i uređivao više od tri godine.

Pobjednik showa ‘Ples sa zvijezdama‘ koji upravo započinje glazbenu karijeru pokazao je kako izgleda njegova kućica iz snova koju je gradio i uređivao više od tri godine.

Ponovno je pokazao da su svi njegovi snovi ostvarivi, a svoju godinu iz snova u kojoj je s partnericom Paolom Tonković trijumfirao u posljednjoj sezoni zabavnog showa "Ples sa zvijezdama", 22-godišnji influencer i glazbenik Marco Cuccurin začinio je i useljenjem u svoju novu kuću koju je protekle tri i pol godine gradio od temelja zajedno sa svojim partnerom.

"Ovu našu avanturu pratite dugo i red je da znate i cijelu priču. U nju smo krenuli na početku pandemije koronavirusa, a slagala se doslovce ciglu po ciglu. Nekad nije bilo novaca pa je mjesecima sve stajalo, a nekada smo riješili velike stvari u svega nekoliko dana. Ukupno je bilo potrebno tri, gotovo četiri godine da bi sve što vidite bilo stvoreno, namješteno i da bismo se mi sretno uselili unutra. Uz naše ruke i ruke vrijednih majstora naša kuća iz snova je gotova! A ja s ponosom mogu reći da s 22 godine mogu uživati u našoj kući! Pusica!", napisao je Marco Cuccurin u svojoj objavi na Instagramu.

image

Kuhinjski otok ujedno je i šank za kojim se mogu smjestiti četiri osobe

INSTAGRAM/MARCO CUCCURIN

A čestitke za hrabrost, poduzetnost i stil prima i na svom kanalu na Youtubeu, gdje je objavio obilazak svih prostorija u novoj kući. "Dobrodošli, jako sam uzbuđen vodim vas u obilazak svoje kuće, koja je napokon gotova i vrijeme je da svi vidite što smo to protkle tri-četiri godine gradili i kako smo je uredili", rekao je Marco i objasnio da je kuća s vanjske strane obložena kamenom.

U predsoblju posjetitelje dočekuje zlatna svjetiljka u obliku žirafe s crnim sjenilom, uz koju se nalazi zlatni mikrofon simbol Marcove buduće pjevačke karijere. "Želio sam da prostor izgleda intimno, s mnoštvom detalja u zlatnoj, sivoj, crnoj i bijeloj boji. Tu je i garderoba s vješalicom od kovanog željeza, na koju se osim odjeće mogu okačiti i sitnice poput ključeva, psećeg povodca i slično. A osim ormarića za cipele, koji je smješten ispod klupe, imamo i ormarić s pedeset pari papuča za goste. Mislim da će ih biti dovoljno za prvu ruku", smije se Marco.

image

Spavaća soba povezana je s uredom

INSTAGRAM/MARCO CUCCURIN

Hodnikom čiji su ukras uokvirene fotografije s putovanja po svijetu, stiže se do kupaonice. "Mnogima je to najljepša prostorija u kući, tematski je uređena u crnoj i zlatnoj boji, a mene najviše veseli tuš kabina i veliko ogledalo čija je svjetiljka opremljena fotosenzorima i reagira na pokret ruke", govori Marco.

Najveća prostorija u kući je otvoreni prostor u kojem su povezani dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja. "Pod je mramorni, a televizor smo okačili na konstrukciju od kovanog željeza izrađenu po mjeri, a ispod njega nalazi se lažni kamin koji uvečer daje sjajan ugođaj žive vatre", nastavlja Marco. U dnevnom boravku dominira smaragdnozelena sjedaća garnitura s pripadajućim tabureima, a siva fotelja sa svojim stolićem i podnom lampom je - kutak za čitanje.

Kuhinja je pak napravljena po mjeri s radnom pločom u antracit sivoj boji, s ugradbenim hladnjakom, pećnicom, mikrovalnom i napom smještenom iznad indukcijska ploča. "Poseban hit je kuhinjski otok za kojim se kao na šanku mogu smjestiti četiri osobe, gdje se naši gosti jako ugodno osjećaju. Već vidim da će to biti središte društvenog života u našoj kući", kaže Marco i dodaje kako je za veće društvo tu i crni blagovaonski stol za osam osoba sa žutim stolcima. Ponosni vlasnik pokazao je i spavaću sobu koja je povezana s uredom u kojem se nalazi njegov klavir, te kutak za make-up. "U njemu još vlada nered, jer čekamo isporuku polica", zaključuje Marco.

Linker
26. travanj 2024 15:48