SRETNA NOVA U MAR-A-LAGU

U 2022. s Donaldom Trumpom: Vlasnici hrvatske licence za izbor Miss Universe otkrivaju kako su se proveli na dočeku s bivšim američkim predsjednikom

Na glamurozno slavlje bilo je pozvano 640 uzvanika, a gosti iz Hrvatske uklopili su se i modnim odabirom: Marija Kraljević zablistala je u večernjoj haljini Linee Exclusive, a njen suprug u - smokingu.

Premda im doček 2022. u Mar-a-Lago nije bio prvi boravak u luksuznom klubu bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa u Palm Beachu, Marija i Vladimir Kraljević nedavno će slavlje još dugo pamtiti. Vlasnici licence za Miss Universe Hrvatske tek su se vratili u Zagreb pa još sređuju dojmove, no slažu se da je ovo putovanje - iako ih posao često vodi diljem svijeta, a osobito u SAD, gdje je Vladimir i živio - po mnogo čemu bilo posebno.

image

Doček 2022.

PRIVATNI ALBUM

Mar-a-Lago, drugu najveću vilu na Floridi i 22. najveću u SAD-u - površine od 5810 četvornih metara - Donald Trump je kupio 1985. Dio je preuredio za sebe i obitelj, a dio u elitni klub za koji godišnja članarina stoji 350.000 dolara.

Čitajte i: Jedno govori, a drugo radi: Iako je pljuvao po cijepljenju, Donald Trump unatoč razočaranim fanovima primio je booster dozu

image

Ivana Trump i Marija Kraljević

PRIVATNI ALBUM

"Osim novca, treba vam i preporuka dugogodišnjeg člana, a na bilo koji događaj možete doći samo ako dobijete pozivnicu. Nama je stigla u rujnu i baš sam se obradovao, jer ću nakon dvije godine vidjeti sinove, kćer Virginiju i unuke, devetogodišnjeg Clovera i trogodišnjeg Rydena, te mnoge drage prijatelje. No, početna radost brzo je splasnula, jer smo shvatili da je zbog pandemije naše putovanje vrlo upitno", priča Vladimir Kraljević, dodajući da su se on i supruga cijepili protiv korone te su potvrde o tome morali poslati osiguranju u Mar-a-Lago.

image

Vladimir Kraljević i Armand Assante

PRIVATNI ALBUM

Javili su se i dugogodišnjoj prijateljici, bivšoj Trumpovoj supruzi Ivani Trump, koja im je rekla da rezerviraju za nju Badnjak u New Yorku. A Vladimirov prijatelj iz mladosti, američki glumac Armand Assante, pozvao ih je da Božić provedu s njim na njegovoj farmi, udaljenoj sat i pol vožnje automobilom od New Yorka.

Čitajte i: Zaruke u tajnosti: Trump junior odlučio je oženiti bivšu voditeljicu, a sve je ‘odala‘ njegova rođendanska fotografija

"S Ivanom smo bili na ručku u restoranu Cipriani, pričali smo o svemu i svačemu, a najsretnija je bila što sada odlično vidi, zahvaljujući našem oftalmologu Nikici Gabriću koji joj je u Zagrebu operirao oči. I Armand Assante ga je sutradan spomenuo nekoliko puta, dok je pekao janjeći but u kojem smo uživali zajedno s talijanskim redateljem i njegovom suprugom, s kojima snima film. Armand se pokazao kao vrhunski chef, a pili smo vino iz hvarske vinarije Plenković, koje smo mu donijeli na dar", priča Vladimir Kraljević.

image

Mar-a-Lago, drugu najveću vilu na Floridi i 22. najveću u SAD-u, Donald Trump je kupio 1985.

PRIVATNI ALBUM

Dva dana kasnije njujoršku su hladnoću zamijenili s ugodnih 28 stupnjeva u Palm Beachu, gdje su se družili s Vladimirovom kćeri i unucima.

"Bilo mi je toliko lijepo na suncu da sam zaboravila na zaštitu pa su mi čelo i nos brzo pocrvenili. Kad nas je dva dana prije dočeka glavni menadžer kluba Bernd Lembcke pozvao na privatni ručak u Mar-a-Lago, na terasu uz more s koje se vidi cijeli dvorac, nisam htjela riskirati pa sam nanijela zaštitni faktor", govori Marija Kraljević.

image

Marija i Vladimir Kraljević tek su se vratili u Zagreb pa još sređuju dojmove.

PRIVATNI ALBUM

I ona i suprug posebno su se pripremili za doček. On je odjenuo smoking izrađen po mjeri u tvrtki Kotka, ona haljinu kupljenu 1995. u zagrebačkom butiku Linea Exclusive, a za neke svoje američke prijatelje pripremili su originalne hrvatske darove - naušnice zlatara Paška Dodića, licitarska srca i hvarsku lavandu u vrećicama.

image

Marija Kraljević zablistala je u večernjoj haljini Linee Exclusive, a njen suprug u - smokingu.

PRIVATNI ALBUM

Na zabavu je pozvano 640 uzvanika, koji su već u 19 sati zauzeli svoja mjesta za stolovima za osam ili deset osoba.

"Glazba je bila odlična, The Mat Mauser&Pete Jacobs Big Bend izvodili su evergreene, a imali su i goste. Oko 21 sat pridružili su nam se Melania i Donald, koji je s pozornice najavio svog omiljenog country pjevača Jasona Aldeana, pjevao je i Jim Peterik, osnivač benda Survivor i koautor pjesme "Eye of the Tiger", a Katrina&The Wawes izveli su "Walking on Sunshine" - govori Marija, dodajući da je ova večer, iako je u dvorani bilo znatno više sigurnosnih kamera nego prije dvije godine, bila i znatno opuštenija. Bivši američki predsjednik više se družio i fotografirao s dragim poznanicima i prijateljima.

image
PRIVATNI ALBUM

"Čestitali smo im Novu godinu, a kako je bila velika buka, vikala sam mu u uho, da me čuje. Bilo je smiješno jer je osiguranje odmah krenulo prema nama, no on je samo odmahnuo rukom. Vladimir i on izmijenili su čestitke, a kad mu je Donald rekao "I love you, man", uspjela sam ih fotografirati", prepričava Marija Kraljević, a Vladimir dodaje da ih je Donald opet uspio iznenaditi.

image

Obitelji Kraljević bili su to blagdani za pamćenje.

PRIVATNI ALBUM

"Nakon ponoći, kad su se uzvanici već polako razilazili, Donald i Melania su zaplesali uz "Memory", pjesmu iz mjuzikla "Cats". Melania je potom otišla, a on je ostao i sa svima nama odslušao snimku arije "Nessun Dorma" iz "Turandota" te "Ave Mariju" u izvedbi Luciana Pavarottija", kaže Vladimir Kraljević, još jednom naglasivši da im je, unatoč silnoj neizvjesnosti do zadnjeg trenutka, odnosno ukrcavanja u avion, Marija i on proveli blagdane za pamćenje - s dragim prijateljima i obitelji.

image

votual nova go

FOTOGRAFIJE:

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

INTERVJU: GABI NOVAK O najljepšim trenucima u Šibeniku s Arsenom

FRANÇOISE BETTENCOURT-MEYERS Za milijarderku nema krize

GLORIA BIZNIS: IVANA GAŽIĆ Empatija i odlučnost u sinergiji

LEENA NAIR Indijka na čelu francuske kuće Chanel

ZABAVNJACI U OZBILJNOM BIZNISU Kako dodatno zarađuju Matthew McConaughey, Keanu Reeves, Jennifer Garner, Drew Barrymore, Rupert Grint, Dwayne Johnson, Kevin Costner i Jon Bon Jovi

KUHINJA: HELENA JURIŠIĆ Zlatni jelovnik svjetske prvakinje u tajlandskom boksu

PUTOVANJE: CIPAR Srednjoškolski profesor Petar Nikolić u staroj dami Mediterana

FELJTON: JARED LETO Čovjek s tisuću lica

Linker
19. travanj 2024 02:43