NASTAVAK SUKOBA

Tuđa sreća boli je više od vlastite nesreće: Nema primirja u obiteljskom ratu Britney i Jamie Lynn Spears

Posrnula pop zvijezda Britney Spears deset godian mlađoj sestri zamjera što ju je iskoristila da joj knjiga postane - nacionalna uspješnica.

U vojnoj terminologiji to bi se zvalo - prekomjerna upotreba sile, a u svijetu slavnih riječ je samo o novoj epizodi u bratoubilačkom ratu posrnule pop princeze Britney Spears (40) i njezine deset godina mlađe sestre, američke glumice i pjevačice Jamie Lynn Spears. Otkako je u studenom lanjske godine postala ponovno slobodna i svoga tijela gospodarica - do tada je 13 godina zbog posljedica teškog živčanog sloma živjela pod skrbništvom svoga oca Jamieja koji je uz ostalo kontrolirao njezino kretanje te donosio odluke o kćerinim financijama, Britney Spears se ponaša kao puštena s lanca i cijelom svijetu želi pokazati kako se napokon dobro zabavlja. No, njezinu novostečenu sreću itekako, čini se, kvari uspjeh koji je svojom knjigom "Stvari koje sam morala reći", nacionalnom uspješnicom, postigla Jamie Lynn Spears.

image

Britney Spears i Jamie Lynn u danima sreće 2004.

MB PICTURES/SHUTTERSTOCK

"Nacionalni bestseler???? Glupost! Vrijeme objavljivanja tvoje knjige uistinu je nevjerojatan Jamie Lynn, posebice u svjetlu činjenice da nitko na svijetu nema pojma što ste mi učinili. A sada i ti tvrdiš da nisi imala pojma, a to su besramne laži", napisala je u svom statusu na društvenim mrežama Britney Spears koja mlađu sestru optužuje za zloporabu njezina imena i slave kako bi prodala koji primjerak više. Pozvala ju je da se podvrgne detektoru laži kako bi dokazala "svoju isitnu" i opovrgnula činjenicu da na njoj želi isključivo - zaraditi.

Čitajte i: Novi živčani slom ili samo euforija zbog nedavne slobode: Nekadašnja pop princeza nastavlja s razgolićivanjem

Prije toga nazvala ju je i smećem koje je dosegnulo najnižu razinu niskosti jer ju je u knjizi opisala kao nepredvidivu, paranoidnu i depresivnu osobu. Opisala je i situaciju kad se Britney s nožem zaključala u sobu, zbog čega se Jamie Lynn uplašila i izludjela od brige, te svađu za vrijeme pandemije kad je starija sestra urlala na mlađu pred njezino dvoje male djece.

image

Mezimica roditelja: Jamie Lynn Spears je ime dobila po ocu i majci Lynne

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Članovi moje obitelji učinili su sve da unište moje snove i mene kao osobu. Povlače me po blatu i prikazuju kao luđakinju zbog čega mi se gade", napisala je u nedavnom postu Britney Spears, koja je izgleda previdjela činjenicu da je njezina sestra prije svega napisala knjigu o sebi i svom odrastanju. Takvo štivo neminovno uključuje i događaje s Britney koji su je obilježili, a prema starijoj sestri se uglavnom odnosi blagonaklono i opisuje ju s ljubavlju.

image

Jamie Lynn Spears majka je 12-godišnje Maddie Briann Aldridge i 3,5-godišnje Ivey Joan Watson

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

"Bila je najbolja sestra koju sam mogla zamisliti, iako je živjela pod stalnim svjetlom reflektora koji su pratili svaki njezin pokret i svaku njezinu riječ. I zbog te zaslijepljenosti nije mogla prepoznati sve opasnosti kojima je na svakom koraku bila okružena. I još je uvijek okružuju...", glasi citat iz njezine knjige o Britney, a takve riječi ne mogu izaći iz usta osobe koja drugoj želi ikakvo zlo.

Linker
22. travanj 2024 10:07