nezaboravni trenuci

Trudnoću su priželjkivali, a onda je Duje Ćaleta-Car sretnu vijest o prinovi dobio od svoje Adriane kao božićni poklon

Dubrovačka pravnica i manekenka nalazi se u 21. tjednu trudnoće - i osjeća se sjajno. Prošle su, priča u razgovoru za Gloria.hr Adriana Đurđević, mučnine i umor pa je sada posvećena pripremama za majčinstvo.

"Radosnu vijest sam Duji priopćila kao božićni poklon i bio je neizmjerno sretan. Ne znam koju reakciju izdvojiti, imam osjećaj da ih je u tom trenutku bilo bezbroj... I svaka je bila savršena", priča presretna Adriana Đurđević, životna partnerica našeg nogometnog asa Duje Ćalete Cara.

Dubrovačka pravnica i manekenka u razgovoru za Gloria.hr otkrila je detalje svoje prve trudnoće, koju je, kaže, iskreno priželjkivala i željela.

"Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima", sretno će Adriana.

Čitajte i: Zaruke skladnog para: Duje Ćaleta - Car i njegova Adriana objavili sretne vijesti na romantičnom vidikovcu

Veselo raspoloženje tim je veće jer je buduća mama ušla u drugo tromjesečje trudnoće pa više ne osjeća mučnine koje su je tijekom prvih mjeseci trudnoće mučile svakodnevno.

"Na početku sam imala problema s mučninama koje su me pratile dosta dugo pa sam bila poprilično iscrpljena. Trenutno se osjećam jako dobro, što više vrijeme prolazi, sve je manje slatkih trudničkih muka. Međutim, sve je to normalno, nemam nekih posebnih želja, obavljam sve samostalno i iskreno uživam u svakom trenutku".

Čitajte i: Djevojka našeg reprezentativca odlučila se na veliki korak: 'Prvi put sam se upustila u ovako nešto'

Najljepši životni period Duje i Adriana za sada prolaze u idili i - razmišljanju o imenu za njihovu bebu.

"Znamo spol naše bebice, ali bismo to u ovom trenutku zadržali za sebe. O imenu razmišljamo, ali nismo još uvijek donosili neke odluke", zaključuje poznata Dubrovkinja u razgovoru za Gloriju.

Duje i Adriana su, podsjetimo, u vezi nešto više od četiri godine. Zbog ljubavi prema slavnom nogometašu, Adriana se preselila u Francusku, gdje Ćaleta Car trenira. U Marseilleu su, inače, proveli i vrijeme lockdowna, gdje su, kako je jednom prilikom ona otkrila, vrijeme kratili igrajući stolni tenis i pikado.

Linker
19. travanj 2024 16:57