NAJLJEPŠI DAR

Trudnoća joj savršeno pristaje: Fani blista, a još nije otkrila hoće li roditi u Hrvatskoj

Hrvatska sportska novinarka 20. kolovoza je u Meksiku proslavila 41. rođendan, a sinčića čeka s legendarnim španjolskim nogometašom Fernandom Hierrom.

Ulazak u sedmi mjesec trudnoće novinarke i TV voditeljice Fani Stipković poklopio se s proslavom njezinog 41. rođendana koji je u društvu svog dragog proslavila u Meksiku. Svoje pratitelje na instagramu Fani je tim povodom počastila trudničkim editorijalom, u kojem je pozirala iz profila u bijelom donjem rublju i košulji.

"Moj najljepši rođendanski dar", napisala je u komentaru objave, a ovog ljeta je objavila kako s nogometnim trenerom Fernandom Hierrom, legendarnim nogometašem i kapetanom zlatne generacije Real Madrida u listopadu očekuje rođenje sina. Svoj izgled između ostalog zahvaljuje i redovitom vježbanju, a sad ostaje neodgovoreno pitanje hoće li Fani Stipković bebu na svijet donijeti u Meksiku, gdje par živi, u Španjolskoj, domovini njezinog supruga ili u Hrvatskoj, gdje se Fani ovog ljeta u obiteljskoj kući odmarala na rodnoj Korčuli.

Tada se skinula se u badić i ponosno pokazala trudnički trbuščić uz komentar da je u dvadesetom tjednu trudnoće, te da jedva čeka prvi put vidjeti svoju bebicu. Fani Stipković i Fernando Hierra u vezi su četiri godine, a u Meksiko se preselili iz Madrida, nakon što je on postao sportski direktor tamošnjeg kluba Deportivo Guadalajara, a Fani kad god ima priliku uživo prati utakmice njegovog kluba.

"Upoznali smo se na humanitarnoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Za njemačku televiziju prenosila sam utakmicu zvijezda španjolske momčadi protiv svjetskih zvijezda. Zatim sam morala napraviti reportažu sa svim sudionicima, a među njima je bio i Fernando", otkrila je voditeljica te dodala koje su je njegove osobine najviše privukle.

image

Fani Stipković i Fernando Hierro

FANI STIPKOVIć/INSTAGRAM

"Njegovo veliko srce je njegova najbolja karakteristika. Puno razmišlja o drugima i svima je spreman pomoći i mogu reći da kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu kao što je Fernando još nisam upoznala", rekla je Fani.

Linker
02. travanj 2024 00:30