ROĐEN ŠESTOG SRPNJA

Tričetvrt stoljeća su iza njega! Sylvester Stallone rođendan proslavio blažen među ženama

Holivudski veteran i snagator, zvijezda filmskih serijala ‘Rocky‘ i ‘Rambo‘ jedini je muškarac u svojoj kući uz suprugu i tri kćeri.

Premda mu 76. rođendan pada 6. srpnja, holivudski veteran i snagator Sylvester Stallone već ga je proslavio izvevši najvažnije žene njegovog života na večeru u svoj omiljeni restoran Via Alloro u Beverly Hillsu.

Blažen među ženama u bijeloj limuzini stigao je u talijanski restoran u pratnji treće supruge Jennifer Flavin, s kojom je u svibnju proslavio srebrni pir, 25. godišnjicu braka, te njihovih kćeri Sistine Rose, Scarlett Rose i Sophije Rose Stallone.

image

Na proslavu je stigao u bijeloj limuzini

NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Puno radim i stalno snimam, ali mi posao otkako sam upoznao Jennifer, više nije na prvome mjestu. To je moja obitelj, moje kćeri i supruga, koja je mnogo intuitivnija od mene. S njom obavezno porazgovaram o svakoj važnoj odluci i uvjeren sam da je to razlog zbog kojega smo već više od dvadeset i pet godina u sretnom braku", izjavio je Sylvester Stallone.

Čitajte i: La Vida Loca je završila! Hoće li nezasitni seksualni apetit kralja latino glazbe koštati braka, karijere i bogatstva?

Rođen 6. srpnja 1946. u New Yorku, u siromašnoj četvrti Hell’s Kitchen, bio je prvo dijete talijanskog doseljenika Franka Stallonea rodom iz pokrajine Apulije, koji je u Americi radio kao brijač i frizer, i Jacqueline Labovich, astrologinje i plesačice francuskih i ukrajinskih korijena.

Zbog komplikacija na porođaju oštećen mu je živac pa mu je ostao djelomično paraliziran donji dio lica, uključujući dio jezika i usnica - zbog čega i danas ima karakterističan način govora i izraz lica.

Uz tjelesni hendikep, u djetinjstvu je prošao i psihičke traume. Njegovi su se roditelji često i žestoko svađali, čak i fizički obračunavali, pa su Sylvester i njegov mlađi brat Frank povremeno živjeli u udomiteljskim obiteljima.

image

Sylvester Stallone, Jennifer Flavin i njihove kćeri Sistine Rose, Sophia Rose i Scarlet Rose Stallone

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Iz djetinjstva pamtim jedan jedini majčin poljubac. No, svojim roditeljima ništa ne zamjeram jer nisu znali i mogli bolje. Tko zna, možda ne bih dospio tu gdje jesam da je bilo drukčije. Toliko je u meni bilo gorčine, frustracija, strahova, bijesa, a sve to tjeralo me da izdržim i idem dalje kad mi je bilo najteže", izjavio je Stallone koji je na početku karijere između odlazaka na audicije čistio je kaveze u zoološkom vrtu, trgao karte u kinu Baronet, te prihvaćao sve druge poslove koje bi mu nudili samo da se prehrani.

image

Sa suprugom Jennifer Flavin u svibnju je proslavio srebrni pir

NGRE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Danas raspolaže osobnim bogatstvom čija se vrijednost procjenjuje na 400 milijuna eura, a svojim kćerima je odlučio priuštiti sve ono o čemu je sam u svom djetinjstvu sanjao. Više od novca i materijalnog obilja to su prije svega more ljubavi, pažnje i brige kojima ih je od njihova rođenja neprestano zasipao.

Linker
18. travanj 2024 13:20