Počelo je!

Tottijeva bivša progovorila: ‘Vidjela sam stvari koje mogu uništiti 50 obitelji‘

Nogometaševa sad već bivša supruga, nakon njegovih izjava o izdaji, ali i optužbi da ga je pokrala, nije odoljela uzvratiti mu udarac - javno.

Jedan od najpoznatijih talijanskih sportsko-manekenskih parova, koji pažnju javnosti posljednjih tjedana privlači, nažalost, lošim vijestima iz privatnog života, ponovno je u fokusu. Naime, nakon što su javnosti, a ponukani javnim glasinama o obostranim ljubavnim aferama, priopćili kako je njihovom 17-godišnjem braku u kojemu su dobili troje djece, ipak došao kraj, Francesco Totti i Ilary Blasi ponovno pune medijski prostor. Ovoga puta za to je "kriva" Tottijeva sad već bivša supruga koja, nakon njegovih izjava o izdaji, ali i optužbi da ga je pokrala, nije odoljela uzvratiti mu udarac.

Blasi je, naime, nakon mirnog ljetovanja s djecom u Italiji, a potom i u Hrvatskoj putem svoga odvjetnika za talijanski Corriere dello Sport, izjavom razbuktala talijansku javnu scenu.

"Uvijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece na prvom je mjestu. Svatko je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 obitelji", poručila je Blasi putem odvjetnika Alessandra Simeonea.

Podsjetimo, talijanski Posh i Becks, kako ih talijanski mediji vole nazivati, živjeli su u naoko skladnom braku. Da to nije u potpunosti istina, doznalo se u trenutku kad je objavljena vijest da Totti, poznat i kao Il Re di Roma (u prijevodu Kralj Rima), vara plavokosu voditeljicu s 11 godina mlađom navijačicom Rome Noemi Bocchi. Ispostavilo se da je riječ o bivšoj supruzi manje poznatog talijanskog nogometaša Maria Cauccija s kojim ima dvoje djece, a s kojim se rastala ovog srpnja. Kako smo pisali, ova 34-godišnjakinja plave kose i punih usana, s kojom je Totti u nekoliko navrata i fotografiran ovog ljeta, završila je studij ekonomije na privatnom sveučilištu LUMSA u Rimu, no bavi se aranžiranjem cvijeća.

Ipak, nije bivši talijanski nogometaš jedini koji je bio nevjeran u braku. Njegova bivša supruga imala je aferu s jednim fitness trenerom, koji je zapravo postao pravi razlog zbog kojeg je došlo do rastave braka. Naime, Totti je, prema talijanskim medijima, u njezinom mobitelu pronašao poruke koje su ljubavnici izmjenjivali, a kad je shvatio da se poznaju već više od godinu dana, koliko bi mogla biti duga i njihova afera, odlučio je "presuditi" njihovu braku.

Linker
18. travanj 2024 21:24