Obiteljska drama

Tori Spelling odbija majčinu pomoć i ostaje živjeti s petero djece u kamp kućici

Egzistencijalni su problemi za Tori počeli nakon što je njezin suprug, glumac Dean McDermott, na Instagramu objavio da je njihov 17-godišnji brak završio. Od tada je Tori fotografirana s djecom u jeftinom motelu, a potom i u kamperu.

Tori Spelling, glumica i kći najprofitabilnijeg televizijskog producenta uopće, pokojnog Aarona Spellinga, postala je beskućnica, no odbija pomoć majke koja joj je ponudila mjesto na kojem bi živjela s petero djece. Razlog možda leži u tome što je mama Candy Spelling isprva ignorirala kćerine financijske teškoće i nestabilnu privatnu situaciju, pa je njezina ponuda stigla prekasno, a možda i u starim nesuglasicama, piše Page Six.

Egzistencijalni su problemi za jednu od zvijezda serije „Beverly Hills 90210” (koju je producirao Aaron) počeli nakon što je njezin suprug, glumac Dean McDermott, na Instagramu objavio da je njihov 17-godišnji brak završio. Objavu je kasnije obrisao, ali to nije ništa promijenilo u vezi bračnih odnosa, jer Tori je od tada fotografirana u različitim situacijama s djecom, između ostaloga prije dvadesetak dana u motelu u kojem noćenje stoji sto dolara. Posljednje fotografije pokazuju kako 50-godišnja Tori s djecom – 16-godišnjim Liamom, godinu mlađom Stellom, 11-godišnjom Hattie, desetogodišnjim Finnom i šestogodišnjom Beau – živi u kamp kućici. Postavlja se, naravno, pitanje kakav je McDermottov odnos s djecom, no nakon objave fotografija počele su se redati kritike na račun Candy, spisateljice i kazališne producentice, zbog toga što upadljivo ignorira Torinu životnu krizu. Ipak, situacija je složenija nego što se čini, doznaje Page Six od izvora.

image

Tori Spelling pokušava organizirati život s djecom u maloj kamp kućici

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Tori snimljena ispred privremenog doma

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

„Candy je provela sate telefonirajući kako bi pronašla prikladnu kuću za kćer i unuke, no Tori je odbila useliti se jer je ‘željela živjeti na određenom mjestu‘. To je u redu, trebali bi živjeti tamo gdje žele”, rekao je izvor koji barata i podatkom da je Tori kroz život zaradila 17 milijuna dolara. Ipak, problem je u tome što Tori ne želi razgovarati telefonom ni s kim, pa ni s majkom, a i nastoji prikazati Candy kao negativku, tvrdi dalje izvor.

„Candy je pronašla kuću, to je posljednja vijest koju imam. Platila je i stanarinu za Torinu prethodnu kuću iz koje se glumica morala iseliti zbog ozbiljnog problema s plijesni od koje je cijela obitelj bila bolesna”, rekao je za Page Six poznavatelj prilika. Tori je u svibnju objavila kako je kuća pogođena plijesni označena kao rizična za zdravlje i neprikladna za život te najavila da će je obitelj što prije napustiti.

image

Tori Spelling i Dean McDermott snimljeni 10. lipnja; teško je bilo naslutiti ovakvu dramu

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
image

Candy Spelling pronašla je kuću za kćer i unučad, ali njena je ponuda odbijena

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Tori i njezina 77-godišnja majka već dugo imaju narušene odnose, štoviše, Candy je optužila Tori da je ubrzala Aaronovu smrt 2006. godine. „Moja je kći jednog dana odlučila da više neće razgovarati sa mnom, sa svojim ocem i s bratom i to traje već četiri-pet godina. To je tako tužno. To je i ubilo mog supruga, nakon toga više nije želio živjeti”, rekla je 2009. u jednoj radijskoj emisiji. Majka i kći javno su se svađale oko toga može li Candy viđati unuke ili ne može, no prošle je godine Tori iznenadila viješću da se njezin odnos s majkom „dramatično poboljšao”. „Sad smo na novoj razini i stvarno sam sretna zbog toga”, izjavila je. U njihovom je pomirenju posredovao prijatelj koji je organizirao zajedničku večeru i koja je, po Torinim riječima, protekla sjajno. Jedna večera, naravno, ne može riješiti nagomilane probleme, no prema dobro obaviještenom izvoru, njih dvije ipak i dalje komuniciraju i pokušavaju prekinuti sukobe koji već dugo opterećuju njihov odnos.

Linker
26. ožujak 2024 18:55