BAŠ GA VOLI

Tonči Huljić otkrio: "Hana je majka za poželjeti, a Petar Grašo je jako loš primjer"

Splitski glazbenik i skladatelj sa svjetskom karijerom u emisiji IN Magazin prokomentirao je odrastanje unučice Albe koja je 17. travnja napunila devet mjeseci.

Malena Alba Grašo 17. travnja je napunila točno devet mjeseci, a od prvog je dana ljubimica svojih roditelja Petra Graše i Hane Huljić, te djedova i baka, ali i cijele obitelji, te kompletne naše javnosti. Prema numerološkoj analizi i natalnoj karti trebala bi se razviti u osjećajnu i razigranu buntovnicu, spremnu rušiti predrasude i pravila u kojima ne vidi smisao i pravednost, a imat će i umjetničku crtu s naglašenim darom za pisanje, glazbu, slikanje i fotografiju, te će biti sklona i putovanjima, upijanju novih znanja i iskustava, kao i upoznavanju drugih kultura.

image

Vjekoslava Huljić s kćeri Hanom i unučicom Albom

JOSKO SUPIC CROPIX

No, trenutačno ima većih briga, pa svi njezini bližnji prate Albine prve slogove i riječi, pokušaje samostalnog kretanja i rast zubića, što su radosti i muke koje bez iznimke prolazi svaki roditelj. A ponosni djed Tonči Huljić, proslavljeni splitski glazbenik i skladatelj sa svjetskom karijerom u razgovoru za Novu TV u emisiji IN magazin na svoj je način prokomentirao trenutačno stanje.

image

Tonči Huljić na proslavi krštenja unučice Albe

TOM DUBRAVEC CROPIX

"Trenutačno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut kakva je Hana mama. Jer pretvorit se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je naša unuka, a njena kći ne pojede cijelu... Taj majčinski instinkt je stvarno nevjerojatan, ona je htjela biti majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom djetetu i u najmanju ruku je specifično - kao i njegovi roditelji, te didovi i bake", izjavio je Tonči Huljić.

image

Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić obilježilo je početak lanjske godine

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Dodao je kako se sa suprugom Vjekoslavom Huljić, s kojom je podigao kći Hanu i sina Ivana, ne želi miješati u odgoj unučice, jer svijet malene Albe prije svega čine njezini roditelji, na kojima je sva odgovornost za odluke o brizi za nju i Albinom odgoju. No, tu su uvijek za njih ako zatrebaju bilo kakvu pomoć, a na kraju je prokomentirao i svog zeta, popularnog splitskog pjevača Petra Grašu.

image

Hana Huljić s kćeri Albom

TOM DUBRAVEC CROPIX

"Petar je loš primjer za sve muževe, čovjek koji je toliko briljantan u kući, da su mi svi prijatelji koje sam doveo tamo sa ženama rekli da ih ne dovodim više tamo da to gledaju. Čovjek stvarno kuha da je to nevjerojatno. Tako da mu ja nemam što dijelit savjete, a i nema gore stvari nego kad se baka i dida previše petljaju - petljaj se koliko oni traže", zaključio je.

Linker
27. ožujak 2024 15:16