DRUGO ZBOGOM

Tom Brady ipak odlazi u mirovinu: Odluku koja je presudila njihovom braku komentirala i Gisele

Američki nogometaš i sportski idol Tom Brady ovaj se put zauvijek oprostio od suigrača i navijača, a njegovu odluku - zbog koje su se navodno i razveli - komentirala je i njegova bivša supruga, model Gisele Bundchen.

Otkako je ostao sam u kući, nakon što ga je njegova bivša supruga Gisele Bundchen ostavila jer s njim više nije mogla zamisliti zajedničku budućnost - najveći igrač američkog nogometa u povijesti tog sporta i nacionalni sportski idol Tom Brady imao je dovoljno vremena da u miru odluči što i kako dalje.

Dok se njegova bivša zabavlja na kostarikanskim i floridskim plažama u društvu svog atraktivnog osobnog trenera i majstora borilačkih vještina, Tom Brady je napokon nakon dugog premišljanja odlučio reći zbogom nogometu.

image

Tom Brady je najbolji igrač u povijesti američkog nogometa

JEFFEREE WOO/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Na nogometnom terenu je doživio sve moguće zamislive počasti, osvojio je sve moguće nagrade i titule te zahvaljujući premijama te sponzorskim i marketinškim ugovorima kao najbolji razigravač u povijesti tog američkog nacionalnog sporta zgrnuo silno bogatstvo.

image

Tom Brady i Gisele Bundchen

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Od svojih obožavatelja, čiji se broj mjeri u milijunima, oprostio se emotivnom porukom na društvenim mrežama, a njegovu odluku komentirala je i njegova bivša Gisele Bundchen koja mu je poželjela svu sreću u novom životnom poglavlju.

image

Gisele Bundchen s djecom

INSTAGRAM

A Brady joj je zahvalio objavivši njezinu fotografiju s djecom na svom Instagram storyju. Sjetio se i svoje prve životne parnterice Bridget Moynahan s kojom je dobio sina Johna Edwarda Thomasa Moynahana.

image

Sally Field i Tom Brady

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Najstarijeg sina Johna dobio je u vezi s Bridget Moynahan

INSTAGRAM

Da se na taj korak odlučio kad je prvi put najavio odlazak s terena, možda do njegovog razvoda ne bi ni došlo, jer mu je Gisele navodno najviše zamjerila to što se na kraju predomislio te vratio treninzima i utakmicama. To je sigurno bila kap koja je prelila čašu Giselinog strpljenja, a ako je to bio glavni razlog za njihov prekid, mnogi se pitaju je li ovim potezom Tom otvorio vrata za pomirbu.

image

Tom Brady i Gisele Bundchen razveli su se lani

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

U svakom slučaju njegovo žensko društvo zasad su legendarne glumice Jane Fonda, Rita Moreno, Sally Field i Lily Tomlin koje su ga s ljubavlju gledale na premijeri komedije "80 za Bradyja". Riječ je o igranom filmu koji je Tom Brady producirao, a nadahnut je istinitom pričom o četiri vremešne dame koje su učinile sve da nabave ulaznice i odlično se provedu na Super Bowlu, najvažnijem sportskom događaju u Sjedinjenim Državama.

image

Tom Brady i glumice Rita Moreno, Tom Brady, Sally Field, Lily Tomlin i Jane Fonda na premijeri filma "80 za Bradyja

LISA O‘CONNOR/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
21. travanj 2024 05:03