Meghan Markle, princ Harry i Kerry Kennedy u New Yorku

 ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK
NOVI KORAK

Tko je bude želio, skupo će to platiti: Meghan Markle potpisala ekskluzivni ugovor

Kanadska glumica i supruga princa Harryja potpisala je ekskluzivni ugovor o zastupanju s agencijom William Morris Endeavor.

Kanadska glumica i supruga princa Harryja potpisala je ekskluzivni ugovor o zastupanju s agencijom William Morris Endeavor.

Ne dolazi na krunidbu svog punca, ali je pronašla način da se deset dana uoči najvažnijeg dana kralja Charlesa o kojoj već tjednima, pa i mjesecima, govori cijeli svijet, vrati u središte medijske pozornosti. Nesuđena princeza Meghan Markle, koju mnogi smatraju glavnim uzrokom pada princa Harryja i njihovog zajedničkog bijega iz Buckinghamske palače u Sjedinjene Države, upravo je potpisala eksluzivni ugovor o zastupanju s agencijom William Morris Endeavor, koja će je odsad zastupati u svim poslovnim pothvatima. To u prijevodu znači da tko god poželi da mu se Meghan Markle pojavi na filmu, predstavi, predavanju, događaju..., glasom, stasom ili putem video-veze, morat će to skupo platiti, jer su menadžeri njezine agencije na glasu kao nemilosrdni pregoravači.

image

Meghan Markle

INSTAGRAM
image

Meghan Markle

INSTAGRAM

"Ponosni smo što naša agencija WME odsad zastupa Meghan, vojvotkinju od Sussexa, u svim područjima njezinih poslovnih angažmana, koji uključuju filmsku i televizijsku produkciju, sklapanja partnerstva njezinih brendova i sve ostalo", stoji u službenom priopćenju.Osobni agent Meghan Markel zove se Ari Emanuel, a agencija će preuzeti brigu i o Archewellu, zajedničkom brendu koji Meghan razvija sa svojim suprugom, princom Harryjem, a ime je dobio po njihovom 3,5-godišnjem sinčiću Archieju Harrisonu.

image

Meghan je pokazala da iz pozadine vuče sve konce

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Meghan Markle ovime je jasno pokazala da joj je trenutačno u fokusu - posao, te da su se njezini pothvati toliko razgranali da sve više ne stiže sama. Princeza od Montecita, kako su svoju susjedu prozvali stanovnici kalifornijskog gradića u kojem se skrasila sa suprugom i djecom nakon odlaska iz Velike Britanije početkomj 2020., ovime je pokazala da svoju i Harryjevu budućnost drži čvrsvo u svojim rukama. Protiv čega njezin suprug nema ništa, jer su kraljevsku obitelj uostalom i napustili jer nisu htjeli da im drugi kroje pravila kako će im izgledati svakodnevica, što smiju činiti a što je zabranjeno, kako se odijevati, pričati i - raditi.

Linker
27. travanj 2024 14:06