Meghan Markle i princ Harry
 

 SHUTTERSTOCK
TOKSIĆNI ODNOS

Thomas Markle ne prestaje zagorčavati Meghan: ‘Ubila me i oplakala, a ja želim - razgovor‘

Otac Meghan Markle australskoj televiziji prodao je svoju istinu i nikad viđene fotografije, te video snimke svoje kćeri Meghan Markle.

Otac Meghan Markle australskoj televiziji prodao je svoju istinu i nikad viđene fotografije, te video snimke svoje kćeri Meghan Markle.

Thomas Markle lani je preživio moždani udar od kojeg se očito potpuno oporavio i nastavlja zagorčavati život svojoj kćeri Meghan Markle. Trenutačno u Australiji promovira novi dokumentarac čija je glavna zvijezda, a za koji je iz obiteljskog arhiva izvadio dosad nikad viđene video snimke i fotografije svoje kćeri - na pecanju, školskim proslavama i predstavama, što je, poznavajući ga itekako dobro naplatio producentskoj kući 7News Australia‘s Spotlight.

image

Thomas Markle

ITV/SHUTTERSTOCK

Da dolije ulje na vatru u intervjuu je rekao kako ga je njegova kći "ubila i oplakala, a on od nje želi samo razgovor kako bi se jednog dana mogli pomiriti". Ako je i od Thomasa Marklea, previše je.

Što god mislili o Meghan Markle činjenica je da nekadašnja vojvotkinja od Sussexa i supruga odbjeglog britanskog kraljevića, princa Harryja već godinama proživljava dramu sa svojom obitelji. S ocem Thomasom Markleom, polubratom Thomasom Jr. i polusestrom Samanthom odavno ne komunicira zbog njihovih toksičnih istupa u javnosti, a posebno teško pada joj odnos s ocem koji joj je priuštio mnogo neugodnosti i izvrgnuo ju je poruzi britanskih i svjetskih medija. Uz ostalo priuštio joj je cirkus s paparazzima uoči njezine udaje za princa Harryja, prodavao je informacije i njene stare fotografije tabloidima, a to je vjerojatno samo vrh ledenog brijega. Pritom je od svakog tko je bio spreman platiti "njegovu istinu" iscijedio svaki dolar koji je mogao, a očito uživa i u pozornosti koje mu nikad nije dovoljno. Meghaninu djecu, svoje unuke, pritom nije upoznao i čini se da mu to uopće nije važno, a glasnogovrnici umirovljenog majstora rasvjete su njegova mlađa kći i sin.

image

Meghan Markle, princ Harry i kraljica Elizabeta

JOHN STILLWELL AFP

"Duboko su me dirnule dirljive poruke podrške koje primam iz cijelog svijeta", izjavio je lani nakon moždanog udara koji ga je spriječio u nakani da se pojavi u Londonu na proslavi platinastog jubileja pokojne kraljice Elizabete II. Tada je trebao biti gost osebujne engleske plemkinje, lady Colin Campbell, koja mu je ponudila gostoprimstvo u svom domu u Sussexu. Nekadašnja je natjecateljica realityja "I‘m A Celebrity" navodno pripremala zabavu u njegovu čast, a pozvala ga je preko svog unuka Tylera, sudionika MTV-jevog reality showa. Pravo društvo za Thomasa Marklea koji sanja o reality showu u kojem bi bio glavni lik.

image

Meghan Markle i princ Harry

ARTHUR EDWARDS AFP

Meghan Markle je u čuvenom intervjuu s Oprah Winfrey potvrdila da je njezin odnos s ocem obilježen skandalima i tugom, što je pridonijelo medijskoj hajci koja je prati otkako je u vezi s princom Harryjem. Otac joj je najveći skandal priredio svega nekoliko dana uoči vjenčanja u svibnju 2018. kada je odlučio zaraditi na svadbi vlastite kćeri. Izjavio je tada da zbog srčanog udara izazvanog stresom i lošeg zdravstvenog stanja neće biti u mogućnosti dovesti kćer do oltara, a tabloidima je prodao i pismo koje mu je Meghan napisala, u kojem govori kako ju je njegovo ponašanje jako povrijedilo te da mu zamjera javne nastupe.

image

Princ Harry i Meghan Markle našli su svoje mjesto na suvenirima koji se prodaju za krunidbu kralja Charlesa III.

OLI SCARFF AFP

"Nakon svega volio bih se čuti s Meghan. Kada se odluči razgovarati sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima. Trebali bi me nagraditi zbog svega kroz što sam prošao zbog njih i zbog mog narušenog zdravlja. Imali smo dobar život sve dok se nije prvi put udala, tad se sve promijenilo", rekao je Thomas Markle.

Linker
26. travanj 2024 00:36