DALEKO OD DOGOVORA

Teške riječi i insinuacije! Misle li Kim i Ye uopće na dobrobit svoje djece?

U brakorazvodnoj parnici desetljeća između Kim Kardashian i Kanyea Westa izvađena je verbalna artiljerija i padaju uvrede.

Utakmica se igra dok sudac ne odsvira kraj, tako glasi jedna od najvećih životnih mudrosti koju smo naučili gledajući prijenose sportskih natjecanja. A kraja u brakorazvodnoj sagi između Kim Kardashian i Kanyea Westa, američkog glazbenika i repera koji se odnedavno potpisuje imenom Ye, po svemu sudeći još nema na vidiku. Dapače, nakon godinu dana bivši su supružnici (koji to još samo formalno-pravno nisu) izvadili su tešku verbalnu artiljeriju i svojim statusima na društvenim mrežama započeli su rat uvredama, teškim riječima i insinuacijama.

image

Američki reper Kanye West zabrinut je zbog objava kćeri North West na Tik Toku

PHILIPPE BLET/SHUTTERSTOCK

Donosimo kronologiju velikog preokreta u njihovom međusobnom odnosu, čiji je glavni akter Kanye West. Što je dovelo do promjene od 180 stupnjeva u njegovom ponašanju možemo samo pretpostavljati, jer je West još potkraj lanjske godine javno pozivao Kim Kardashian da mu se - vrati, a sad mu je očito glavna briga kako da bivšoj dragoj nanese što veću štetu i prilijepi joj što više uvreda.

"Kako je ovo moj prvi razvod, pitam se što bih trebao učiniti kad se mojoj kćeri otvara račun na Tik Toku protiv moje volje?", zapitao se Ye u svom statusu na instagramu prošlog vikenda.

image

Kim Kardashian sa sinčićem Psalmom

HORNTON DRURY/SHUTTERSTOCK

Njegove riječi odnose se na činjenicu da je Kim Kardashian lanjskog studenog otvorila Tik Tok račun na kojem svoje video uratke objavljuje i njihova 8-godišnja kćer North West.

Čitajte i: Njemu treba domina i pepeljuga: Ekskluzivni glumičin izvještaj iz ljubavnog epicentra sa slavnim reperom

- Stalni napadi na mene u Kanyjevim intervjuima i statusima na društvenim mrežama donose veću štetu za sve nas, a pogotovo za našu djecu, od bilo čega što se događa na Tik Toku. Kao odgovorni roditelj na čijim je leđima briga za odgoj naše djece činim sve da zaštitim našu kćer, ali joj isto tako želim dozvoliti da izrazi svoju kreativnost u željenom mediju koji najbolje odgovara njezinoj dobi i potrebama. Budite uvjereni da svaki video koji North West objavljuje prolazi moju roditeljsku superviziju, a nju beskrajno usrećuje - napisala je u svom odgovoru Kim Kardashian.

image

Kim Kardashian s novim partnerom Peteom Davidsonom u skeču u televizijskom showu

SATURDAY NIGHT LIVE/FERRARI/PROFIMEDIA

Odvjetnici koji prate slučaj suglasni su da bi se u parnici o skrbništvu trebao regulirati i pristup njihove malodobne djece drušvenim mrežama, te eventualne aktivnosti na njima, a najbolje bi bilo kad bi roditelji o tome postigli međusobno prihvatljiv dogovor, baš kao i o svim ostalim otvorenim pitanjima - školovanju, alimentaciji, vremenu i načinu na koje će provoditi vrijeme s njima...

Ako sudac na kraju bude morao odlučivati o tome nitko ne može niti prepostaviti kakva će biti odluka, jer različiti suci o tome imaju različita mišljenja, tvrde upućeni. No, vrlo je vjerojatno da će se u tom slučaju donijeti odluka koji roditelj ima isključivo pravo i na koji način kontrolira aktivnosti djece na društvenim mrežama, jer je nemoguće da sa baš o svakoj eventualnoj objavi postigne zadovoljavajući dogovor između očito zavađenih strana.

image

Kanye West s novom partnericom Juliom Fox na Pariškom tjednu mode u siječnju 2022.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Na tu kartu očito igra i Kim Kardashian koja je u svojoj objavi napisala kako je roditeljski razvod po sebi dovoljno težak i traumatičan za djecu, te Kanyeovu želju za kotrolom njihovih objava naziva manipulacijom i opsesivnim ponašanjem koje samo dodatno šteti njihovoj dobrobiti. I nanosi im dodatnu bol.

Poznavatelji prilika suglasni su se da je tema djece sigurno najveća točka razdora bivših supružnika, jer West očito ne odustaje od zahtjeva za skrbništvo. A Kim ne pada na pamet udovoljiti mu po tom pitanju, niti se, po svemu sudeći, plaši daljnjih konfrontacija. U svakom slučaju bi ih nakon svega željela izbjeći, ali ako bude potrebno i ona je spremna izvaditi aseve koje čuva u rukavu.

Linker
17. travanj 2024 18:58