već su hit

Taylor Lautner se ženi, a svi komentiraju ime i prezime koje će nositi njegova žena

Američki glumac Taylor Lautner ženi imenjakinju koja će mu nakon vjenčanja postati i prezimenjakinja. Ukratko, nek‘ se žena zove kao ja.

Zaprosio ju je lani nakon tri godine veze na postelji od ružinih latica pred kaminom do kojeg je put obilježio upaljenim svijeća i to prstenom od ovalnih dijamanata izrađenim po narudžbi u tzv. whisper thin stilu po narudžbi u njujorškoj draguljarnici Ring Concierge.

A sad je došlo vrijeme da 30-godišnji američki glumac Taylor Lautner i njegova pet godina mlađa zaručnica Taylor Dome rodbini, prijateljima i kolegama pošalju pozivnice za vjenčanje. Datum još nije javno priopćen, kao ni mjesto događanja, ali je poznato da će nakon vjenčanja američka teen zvijezda koja se proslavila ulogom u filmskom serijalu ‘Sumrak saga‘ postati jedan od rijetkih sretnika koji će u braku živjeti sa svojom imenjakinjom i prezimenjakinjom.

image

Taylor Lautner i Taylor Dome nakon vjenčanja nosit će isto ime i prezime

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Američka vlogerica i medicinska sestra s kojom je u vezi četiri godine nakon vjenčanja će, naime, uzeti suprugovo prezime pa će se oboje supružnika tako zvati - Taylor Lautner. To je otkrio glumac u razgovoru za televizijski show svoje kolegice Kelly Clarkson i tako postao holivudska vijest dana.

Par se preklani skućio na luksuznom imanju u Agoura Hillsu u blizini Santa Monice u Kaliforniji, a glumac je uz novi dom zadržao i imanje od četiri hektara u Castaicu, gradiću koji je dio losanđeleškog megalopolisa.

image

Na vrhuncu slave nije se mogao obraniti od obožavateljica

PETER BROOKER/SHUTTERSTOCK

Zrele godine Tayloru Lautneru donijele su tako mir i privatnu sreću za kojima je žudio od svojih tinejdžerskih dana kad kao zvijezda filmskog serijala "Sumrak saga" i najbolje plaćeni glumac tinejdžer na svijetu, nije mogao izaći iz kuće, a da za njim na svakom koraku ne trče i vrište obožavateljice koje mu doslovce nisu dale - disati.

Razmjere te popularnosti tzv. obični ljudi teško mogu pojmiti, pa je kompanija Mallows proizvodila jastuke s rukama i licem Taylora Lautnera s kojima su se obožavateljice mogle grliti u anonimnosti svoje spavaće sobe. Tada je u izboru časopisa People završio je na četvrtom mjestu najljepše građenih muškaraca na svijetu, a Glamourovoj listi 50 najseksi muškaraca 2010. završio je drugi.

image

Robert Pattinson, Cam Gigandet, Taylor Lautner i Kristen Stewart na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards u Los Angelesu 2008.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Usprkos slavi, novcu i obožavanju Lautner je uspio ostati s obje noge čvrsto na zemlji - prije svega zbog svog sportskog načina života te izbjegavanja poroka. Nije odolio jedino kolegicama Taylor Swift, Lily Collins, Marie Avgeropoulos i Billie Lourd, s kojima se zbližio na snimanju prije nego što je u njegov život ušla fatalna medicinska sestra i imenjakinja Taylor Dome, s kojom ga je upoznala njegova mlađa sestra Makena Moore.

image

Glumi otkako zna za sebe

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 11:26