Gloria produkcija/Bojan Zibar
KINO AVANTURA

Tatin ponos! Omiljeni sportski komentator Marko Šapit sinu Luki priuštio nezaboravnu zabavu

HTV-ov voditelj sa sinom je uživao u hrvatskoj premijeri petog nastavka filmske franšize o Indiani Jonesu, najpoznatijem filmskom arheologu i pustolovu.

HTV-ov voditelj sa sinom je uživao u hrvatskoj premijeri petog nastavka filmske franšize o Indiani Jonesu, najpoznatijem filmskom arheologu i pustolovu.

Popularni sportski komentator i televizijski voditelj, 42-godišnji. Marko Šapit, čiji su prijenosi obilježili lanjsko Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, s 10-godišnjim sinom Lukom uživao je na hrvatskoj premijeri petog nastavka filmske priče o Indiani Jonesu, najpoznatijem arheologu i pustolovu. Rođeni Makaranin osim sporta redovito prati i filmsku produkciju, a sina često vodi kino. Kad je bio manji najveći gušt bio im je zajedničko gledanje crtića, što ih je posebno zabavljalo i opuštalo, a kako je Luka rastao i sazrijevao na red su stizale i ozbiljnije teme.

Marko Šapit kao klinac je uživao u prvim nastavcima priče o Indiani Jonesu, a presretan je što sad i njegov sin Luka može pratiti njegove avanture. Popularni voditelj sa suprugom, ekonomisticom Ivanom ima i trogodišnju kćerku Tenu, čije je ime odabrao njezin brat Luka. "Sve je spremno za dolazak Tene, kojoj je ime odabrao brat. Mi roditelji smo imali druge ideje, ali kućni šef je odlučio da bude Tena i bit će po njegovom, jer je svi već tako zovemo. Kad dolazi prvo dijete, imate sto pitanja, nedoumica i nepoznanica, a ovaj put smo svi mirniji i staloženiji nego kad smo čekali Luku", izjavio je Marko Šapit za Gloriju.

image

Marko Šapit sa sinom Lukom

BOJAN ZIBAR

Moderni tata prisustvovao je porodu oba djeteta, a Tenino rođenje u travnju 2019. obilježio je objavom na Instagramu uz hashtag Miss Tena. Osim Marka i Luku Šapita "Indiana Jones i artefakt sudbine" peti nastavak jedna od najpopularnijih i najdugovječnijih filmskih franšiza oduševio je i druge poznate uzvanike: pjevačicu Vannu, glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, televizijskog voditelja Franu Ridjana i brojne druge.

image

Ivana Vrdoljak Vanna s kćeri Janom

BOJAN ZIBAR
image

Frano Ridjan sa suprugom Leom

BOJAN ZIBAR

Novi nastavak prati priču cijenjenog profesor arheologije Indiana Jonesa, čije kumče Helena Shaw pozvoni na njegova vrata u potrazi za rijetkim artefaktom, zloglasnim Arhimedovim brojčanikom, koji navodno ima moć lociranja pukotina u vremenu.

image

Mario Mandarić

BOJAN ZIBAR

Legendarnom Harrison Fordu u novom nastavku kultnog filma pridružila se iznimna glumačka ekipa: Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters, Ethann Isidore i Mads Mikkelsen. Posljednji nastavak globalno popularne franšize režirao je James Mangold, producenti su Kathleen Kennedy, Frank Marshall i Simon Emanuel, a izvršni producenti Steven Spielberg i George Lucas.

image

Bojana Gregorić-Vejzović

BOJAN ZIBAR
image

Davor Garić

BOJAN ZIBAR
image

Domagoj Jakopović Ribafish uživao je u ženskom društvu

BOJAN ZIBAR
image

Edin Mehmedović

BOJAN ZIBAR
image

Ivan Hilje, poznatiji kao Hiljson Mandela

BOJAN ZIBAR
image

Lara Vukušić i Lucija Lugomer

BOJAN ZIBAR
image

Neven Ciganović

BOJAN ZIBAR
Linker
27. travanj 2024 16:02