vratio se u utrku

Tajno istraživanje: Zgodnog glumca gledatelji najviše žele vidjeti u ulozi Jamesa Bonda

Na kladionicama je možda zadnji, no publika misli da bi bio savršen agent 007. Šuškalo se da će bi mogao biti negativac, ali čini se da se gledatelji ne slažu.

Premda je njegovo ime na posljednjem među kandidatima za novog Jamesa Bonda na engleskim kladionicama, Idris Elba opet je u igri za naslovnu ulogu u prestižnoj 007 franšizi. Glasine o tome kako će dobiti ulogu Bondovog neprijatelja u novom filmu o uglađenom špijunu (o čemu je donedavno pregovarao), pale su u zaborav.

Nakon što je probna publika na tajnom testiranju glasala za markantnog 49-godišnjaka u ulozi prvog, tamnoputog Jamesa Bonda, zvijezda kriminalističke serije "Luther" ponovno pregovara za ulogu karijere s producentima blockbuster franšize, među kojima je i Barbara Broccoli (61), prva dama producentskog tima. Nije krila da je Elbina prijateljica, ali kao poslovna žena važnu odluku ne želi donositi naprečac.

“To je velik zalogaj jer biti James Bond nije samo uloga. Radi se o potpunom preispitivanju kojim će pravcem ići franšiza”, rekla je za Variety.

Da je pravac u međuvremenu trasiran, potvrdio je izvor The Suna.

“Idris je dugo pregovarao za glavnu ulogu u novoj eri priče o Jamesu Bondu. No, prošle godine o njemu se počelo razmišljati kao o idealnom Bondovom protivniku. Poslije tajnog istraživanja kako publika diše, producenti su shvatili koliko će biti popularan ako postane protagonist”.

Na kladionicama ovih dana najviše kotira Rege-Jean Page, zvijezda serije "Bridgerton", što dokazuje da je došlo vrijeme za drugačijeg tajnog agenta 007. Slijede Henry Cavill, poznat po ulozi Sherlocka Holmesa u Netflixovom filmu Enola Holmes, Aidan Turner koji se proslavio naslovnom ulogom u seriji "Poldark", potom holivudski glumac Tom Hardy, dok je Elba bio na začelju.

Pokazalo se da ga publika voli više od kladioničara, na pomolu je preokret, taman kad je završio snimanje dugometražne verzije "Luthera", spreman za novi uzlet.

Linker
24. travanj 2024 06:34