Tatjana Cameron Tajči

 VEDRAN PETEH/CROPIX
DIRLJIVA PORUKA

Tajči čestitala majci Štefici: "Hvala ti na svemu, tvoja ljubav me sto puta podignula..."

Jedna od najvećih estradnih zvijezda devedestih Tatjana Cameron - Tajči u rođendanskoj čestitki zahvalila je na podršci majci Štefici Matejaš.

Jedna od najvećih estradnih zvijezda devedestih Tatjana Cameron - Tajči u rođendanskoj čestitki zahvalila je na podršci majci Štefici Matejaš.

Nastupom na svečanom koncertu u Lisinskom povodom obilježavanja 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela, Tatjana Cameron - Tajči pokazala je što smo izgubili njezinom povlačenjem sa scene i presljenjem u Sjedinjene Države prije tri desetljeća na vrhuncu popularnosti. A danas je 53-godišnja Tajči na svom profilu na instagramu, baš kao i svake godine, obilježila poseban dan i čestitala rođendan svojoj majci Štefici Matejaš.

"Sretan rođendan, majčice! Ti si najljepši dar svijetu, pogotovo mom svijetu. Tvoja životna snaga, radost i ljubav su ono što je sto puta podiglo iz tuge i težine - ne samo mene, nego bezbroj drugih ljudi. Tvoj osmijeh ohrabruje i razveseljuje tolike živote (poznanici i oni koje niti ne poznajem zaustavljaju me da mi kažu kako si uvijek nasmijana).

Tvoje nesebično davanje - beskrajno iskreno i od srca - je najvredniji poklon svima nama - kojeg ti onda mi uzvraćamo ljubavlju jer te toliko volimo! Uživaj u svom danu i našim osmjesima jer su tu za tebe stalno, a specijalno danas. Čuvaj se i mi ćemo te čuvati da se još puno rođendana budimo zajedno i u smijehu i radosti. Volim te do neba i hvala ti!", napisala je Tajči svojoj majci koja joj je uvijek najveća podrška - postojana, nježna i snažna.

image

Tajči na vrhuncu popularnosti početkom 90-ih

ZELJKO ČUPIĆ

Tajči je s roditeljima Stankom i Šteficom, te mlađom sestrom Sanjom odrasla u Velikoj Gorici, kamo su se preselili s Gupčeve zvijezde.

"Stanovali smo u Ulici Slavka Kolara, a ispred zgrade bilo je veliko polje i kukuruzište. S druge strane bila je napuštena mljekara koja je nama klincima bila glavno utočište. Zahvalna sam roditeljima što su mi omogućili to bezbrižnost i razdraganost u djetinjstvu, najljepšem razdoblju mog života. Gorica je bila savršeno mjesto za to. Na stranu što su zbog toga stradali moji roditelji kojima je bilo daleko do posla. Sve su podredili meni i to im nikada neću zaboraviti", ispričala je Tajči koja je u Gorici završila i glazbenu školu gdje je svirala klavir, a tata ju je učio pjevati.

image

Nastupila je na svečanom koncertu u Lisinskom povodom 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela

GORAN MEHKEK CROPIX

Kako joj je bilo komplicirano putovati u srednju školu u Zagrebu, njezini su roditelji mijenjali stan u Gorici za stan u Srednjacima..., a ostalo je - legenda. Proslavila se hitom "‘Hajde da ludujemo" s kojim je nastupila na Eurosongu u Zagrebu, a danas radi kao motivacijska govornica, duhovni life coach i učiteljica meditacije iskonskog zvuka.

image

Tatjana Cameron Tajči

VEDRAN PETEH/CROPIX
Linker
26. travanj 2024 23:35