Alaina Marie Scott

 INSTAGRAM
BAREM JOJ JE BLIZU

Svoju budućnost nije baš ovako zamišljala: Kći slavnog repera odrađuje smjene u salonu ljepote

Alaina Marie Scott najstarijaj, 30-godišnja kći repera Eminema, udala se za svog dugogodišnjeg partnera Matta Moellera u Detroitu

Alaina Marie Scott najstarijaj, 30-godišnja kći repera Eminema, udala se za svog dugogodišnjeg partnera Matta Moellera u Detroitu

Teško je reći je li kći slavnog repera baš tako zamišljala vlastitu profesionalnu budućnost, ali njezin novi posao ima jednu veliku prednost, a to je da 30-godišnja Alaina Marie Scott, posvojena kći američkog glazbenika Eminema i njegove bivše supruge Kimberly Anne Scott, radi u blizini svoje kuće u Michiganu. Pa joj i osmosatne smjene u salonu ljepote čija je zaposlenica lakše padaju, jer ne mora trošiti vrijeme na duga putovanja do radnog mjesta i natrag do kuće, što Amerikanci smatraju jednom najvećih privilegija.

Klijenti salona koji uključuje frizerski studio, uređenje noktiju i spa oduševljeni su s Alainom koja prema njihovim riječima ima neposredan, topao i odličan odnos sa svima, a njezini poslodavci hvale njezinu točnost, pouzdanost i socijalne vještine.

S obzirom na diplomu iz PR-a i komunikacijskih znanosti koju je Alaina stekla na Sveučilištu u Oaklandu, vjerojatno je riječ samo o privremenom rješenju dok ne nađe posao u struci ili dok sa svojim životnim partnerom definitivno ne odluči gdje će biti baza njihove obitelji.

Alaina je inače poznata blogerica, čije priče s putovanja diljem svijeta prati stotinu tisuća ljudi, a nakon vjenčanja s Mattom Moellerom, svojim dugogodišnjim partnerom, čini se da je stala na loptu i odlučila se skućiti.

"Deveti lipanj 2023., jedan od najboljih dana u mom životu. U ovom životu i idućem, moja duša će uvijek pronaći tvoju", glasila je Alainina objava na Instagramu uz fotografije iz vjenčanog albuma vjenčanja. Jedna od djeveruša bila joj je mlađa sestra Hailie Jade, a na fotografijama se pojavljuje i stric Nathan Mathers, Eminov brat, koji je nećakinji ispod fotografije napisao da mu je iznimno drago što je bio dio njezinog posebnog dana.

Alaina i Hailie oduvijek su bile jako bliske pa ne čudi što je upravo Hailie bila njezina djeveruša. Alaina nerijetko objavljuje zajedničke fotografije, a Hailie je stariju sestru ugostila u svom podcastu "Just a Little Shady".

Alainu je Eminem posvojio 2002., u trenutku dok se njezina biološka majka, pokojna Dawn Scott, sestra blizanka Eminemove bivše supruge Kimberly, borila s ovisnošću. "Moja nećakinja dio je mog života otkako se rodila. Kim i ja se brinemo za nju od prvog dana", ispričao je reper jednom prilikom.

S bivšom suprugom Kimberly Scott, s kojom se dvaput ženio i od koje se dva puta razvodio podigao je troje djece: biološku kćer Hailie Jade, usvojenu nećakinju svoje šogorice Alainu Scott, te nebinarnog sina Stevieja Lainea Scotta, kojeg je njegova supruga dobila iz veze s Ericom Hartterom, između njihova dva braka, a Eminem ga je posvojio 2005.

Linker
27. travanj 2024 14:46