Nema sloge

Svi su bili presretni što se vratila, a onda se dogodio obrat: Svađa se pretvorila u sapunicu

Ella Dvornik je prije mjesec i pol dana napustila Facebook jer je njen identitet korišten za lažni profil. Nakon policijske prijave, Ella se svojim pratiteljima nedavno javila prvi put nakon 8. rujna...

Ella koja je sebe opisala kao profesionalna hedonistica, nagrađivana odmaračica, novopečena nemajka i žena koja ne postavlja apsolutno nikakve trendove, najprije je aktivirala lavinu sreće svojim povratkom... Na pitanje je li im nedostajala komentari njezinih pratitelja su bili urnebesni...

"Ostavila si nas kao male štence na cesti", stoji u jednom, dok drugi glasi ovako: "Čudim se da već nije negdje bilo: 'Ella je trudna'. Urnebesni komentar bio je i ovaj: "Kontao sam zaposlila se u neku državnu firmu i ugasila profil", ali i "Mislio sam da si u Njemačkoj na baušteli."

Nakon vala sreće, druga objava Elle Dvornik bila je okidač za svađu u komentarima. Fotografija Lumi Wren koja s osam mjeseci već stoji na nogama prikupila je više od 12 tisuća lajkova i nekoliko stotina komentara. Ostale majke odlučile su podijeliti informaciju s koliko su mjeseci njihova djeca prohodala ili propuzala pa je čitava stvar nekima počela izgledati kao natjecanje.

"Jao, ova takmičenja mama čije se prije podiglo, prohodalo... Komedija!", "Mi smo iz bolnice šetali kući... Na pola puta je odmah i pričati počela", "E, danas je sve postalo takmičenje, tako i ovdje u komentarima. "Moj potpis'o otpusno pismo kad smo izlazili iz rodilišta! Šes' dana mu bilo!", "Pa to ti je sve normalno, evo moja iz rodilišta izašla trčeći, a evo je sad s godinu dana završava drugi fakultet", šalili su se neki.

Naravno, bilo je i onih koji su Elli savjetovali da "dječica ne bi trebala stajati s osam mjeseci". "Skeleton, tj. kralježnica to nije spremna još podnijeti", zaključila je pratiteljica te izazvala dodatnu raspravu. "A, što bi trebala? Vezati dijete? Oni sami određuju svoj ritam", poručili su joj drugi.

Ella je dobila dogovor je li nedostajala pratiteljima na Facebooku jer je zahuktala raspravu veću nego oni u Saboru.

"Super mi je ovo kad dođem na Fejs nakon mjesec i pol i odmah uspijem posvađati sve ljude u komentarima. Živjeli vi meni, što bi mi bez Facebook sapunica? Ali ne, ozbiljno, priznajmo si svi da volimo to", zaključila je Ella dok je jedna pratiteljica rekla da odmah ide napraviti kokice kako bi uz grickanje komentare čitala satima.

Linker
16. travanj 2024 07:18