sve je spremno

Sve po želji mladenke! Doznajemo nove detalje svadbe Mate i Katarine Rimac - nastupat će jedan od najvećih glazbenika regije

Inovator i poduzetnik po drugi put u dva mjeseca potvrdit će ljubavnu i životnu zajednicu sa svojom odabranicom. Katarina i Mate Rimac spremni su za svadbeni vikend iz snova.

Elon Musk ove strane svijeta vjenčat će se crkveno tijekom vikenda koji je pred nama. Svadbeno slavlje sa suprugom Katarinom Lovrić priredio je u okolici rodnog Livna, mjesta koje ih veže jer su se tamo i upoznali te vuku obiteljske korijene iz tog živopisnog bosanskohercegovačkog grada.

Doznajemo nove detalje o svadbi Katarine i Mate Rimca!

Prema informacijama koje ekskluzivno doznajemo, tema vjenčanja ovog para bit će priroda - sve će biti uređeno u tom stilu, a staklenu dvoranu u kojoj će se slaviti nakon crkvenog obreda okruživat će oko 150 bala sijena. Privatnost para i njihovih gostiju čuvat će brojni čuvari, a sigurni smo da će želju za privatnošću poštivati i slavna glazbena imena koja će se pobrinuti za atmosferu.

image
MATIJA PRAJO - BEEP PICTURES

Čitajte i: Uzbuđenje je na vrhuncu! Još jedno veliko slavlje Mate Rimca i supruge Katarine

Čitajte i: Mate i Katarina Rimac otkrili nam detalje svoje ljubavi i svadbe: ‘Bilo je baš po našem guštu‘

Na svadbi uspješnog para neće svirati uobičajena imena svadbeno - estradnog kruga, već će njih i njihove uzvanike prema mladenkinoj želji zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Inače, Katarina je navodno po vjenčanicu za drugo vjenčanje otputovala u Milano, gdje je pronašla baš ono što je tražila.

Već odavno je poznato da je u svom suprugu pronašla sve što je od životnog partnera željela. Mate i Katarina Rimac sjajno funkcioniraju i privatno i poslovno, priznala nam je to i sama Katarina u intervjuu koji je nakon svibanjskog vjenčanja u Splitu dala ekskluzivno za magazin Gloria. "Tvrtka naglo raste, sad nas je više od tisuću, a Mate i ja dosta dobro podnosimo taj koloplet privatnog i poslovnog odnosa. Ja imam svoj odjel i odgovaram svom šefu, a to nije Mate. Moj ured je u Zagrebu, njegov u Svetoj Nedelji, a preko tjedna se skoro i ne vidimo. No, naravno da živimo za tvrtku i da pričamo o svemu što se na poslu događa i kad smo doma. Ne bih mogla zamisliti da radim negdje drugdje", ispričala nam je tada Katarina.

image
MATIJA PRAJO - BEEP PICTURES

Otkrila nam je tada i da je njihova splitska svadba bila bez pršuta, janjetine, prvog plesa, vjenčanice...

"Postavljam si pitanje mogu li to uopće nazvati svadbom? Bez prvog plesa, prstenja, bacanja buketa, hlače umjesto haljine, obred u četvrtak, bez janjetine... Šalim se. Bilo je baš po našem guštu, kako smo i zamislili", dodala je Katarina, koja je za svadbu u splitskoj Vili Dalmacija nosila dizajn dečkiju iz eNVy rooma. Ni po čemu tradicionalno, intimno vjenčanje oduševilo je malobrojne uzvanike koji su prisustvovali tom privatnom činu.

Sve običaje tradicionalnog vjenčanja ispoštovat će ovaj par na svadbi u Čaiću, gdje će Katarina nositi vjenčanicu, uzvanika će biti puno više, a zavjeti će se izmijeniti u crkvi. Tada će, sigurni smo, naći vremena i za bračno putovanje. Djevojačku večer Katarina je s prijateljicama provela u Livnu, a momačku večer je Mate s prijateljima proveo u Crnoj Gori. Medeni mjesec mogao bi, stoga, biti na nekoj daljoj destinaciji. Budući da je mladenki želja jednog dana posjetiti Madagaskar, možda će upravo tamo bračni par Rimac proslaviti prve bračne dane.

Linker
05. travanj 2024 23:12