VIDEO INTERVJU

Sve ono što niste znali o Jadranki Kosor: "Ljubav prema sinu je gotovo bila pogubna za mene"

Nekadašnja premijerka Jadranka Kosor u intimnom intervjuu govori o stalnoj potrazi za ljubavlju, strahovima i traumama te komentira nepravedan odnos javnosti prema ženama, a premda je nedavno objavila knjigu "Kraljica - života ima i izvan politike", već ima radni naslov za novu.

Poznajem Jadranku Kosor iz njezinih političkih dana. Uvijek dotjerana, pomalo distancirana, smirena i uporna. Dogovorile smo razgovor u njezinom omiljenom hotelu Esplanade. Vidno mršavija, besprijekorno dotjerana, Jadranka Kosor stigla je točno u minutu. Sve je bilo isto kao nekad - uredna frizura, crveni ruž, skladna haljina, nakit, vedar osmijeh. Jedino je njezino sporo kretanje odavalo bol u koljenu koja je muči godinama, posljedicu stresa dobivenog u jednoj kampanji, a o čemu piše u nedavno objavljenoj knjizi "Kraljica - života ima i izvan politike".

image

Jadranka Kosor u razgovoru s Dijanom Čuljak

BERISLAVA PICEK/ CROPIX

Vodile smo ugodan razgovor, odmaknut od politike, koliko je to moguće s bivšom premijerkom. Bilo je to pomalo neobično i meni i njoj, ali išlo je glatko, iskreno, s puno duhovitosti. Ali i sjete za nekim mladim godinama, isprepletenim mučnim priznanjima i udarcima o kojima je danas spremna javno govoriti, što nije čest slučaj među političarima na ovim prostorima.

Linker
10. travanj 2024 23:50