odrasla je s tatom

Sve joj je sličnija: Prepoznajete li djevojku koja je kao beba ostala bez slavne mame?

Nakon tragične smrti majke brigu o njoj je preuzeo otac, koji je DNK analizom dokazao očinstvo.

"Bila je to nevjerojatna, duga i divlja vožnja, ali se isplatilo: preda mnom je danas divna mlada žena, moja kći Dannielynn koja je upravo proslavila svoj šesnaesti rođendan. Kao oca me usrećuje i čini ponosnim doslovce svaki dan. Spremna je za polaganje vozačkog ispita, a sjećam se kao da je bilo jučer kad sam je gurao po susjedstvu u dječjem autiću", kaže Larry Birkhead.

Dannielynn Birkhead je jedina kći američkog fotografa i modela Anne Nicole Smith, Playboyeve zečice i modela godine, koja je pronađena mrtva od posljedica predoziranja u Seminole Hard Rock Hotelu na Floridi, kad je njezina kći bila petomjesečna beba. Godinu dana kasnije Dannielynn je sudskom odlukom proglašena jedinom nasljednicom svoje majke.

Iako je u rodnom listu Anna Nicole Smith kao oca navela američkog odvjetnika Howarda K. Sterna, DNK analizom je utvrđeno kako je biološki otac njezine kćeri celebrity fotograf Larry Birkhead, čime su se tvrdnje pokojnice pokazale nevjerodostojnim.

Kao mogući očevi malene Dannieliynn spominjali su se i Alexander Denk, tjelohranitelj Anne Nicole Smith, te Frederic von Anhalt, biznismen i udovac holivudske dive Zsae Zsae Gabor.

image

Jedna od prvih zajedničkih fotografija Larryja i Dannielynn Birkhead

ADRIAN VARNEDOE/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Nakon što je na sudu dokazao očinstvo promijenio je prezime svoje kćeri Stern u Birkhead i preuzeo skrbništvo nad njom i njezinim odgojem. Kad je zbog strabizma podvrgnuta operaciji jednog oka i sam je nosio povez na oku sve dok njezina rana nije zacijelila, a cijelo to vrijeme, izjavio je tada, igrali su se po kući - gusara.

image

Anna Nicole Smith

ERIK C. PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I iskoristio je sve svoje veze i poznanstva da njegova kći postane dječja zvijezda. Prve revije za američki brend Guess nosila je kao šestogodišnjakinja, a istovremeno joj je osigurao i prve televizijske angažmane.

Dannielynn nikad nije upoznala svog polubrata Daniela Waynea Smitha, sina svoje majke iz prvog braka koji je 2006. preminuo od posljedica predoziranja.

image

Dobro su se zabavili na proslavi Halloweena 2009. u Los Angelesu

MAC/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Anna Nicole Smith postala je svjetska senzacija zbog veze i braka s naftnim tajkunom J. Howardom Marshallom kojeg je upoznala u noćnom klubu u Houstunu u kojem je radila kao striptizeta. Marshall je bio lud za svojom 62 godina mlađom partnericom, a ona je stalno ponavljala da su njihova veza i brak plod ljubavi, a ne interesa i novca.

"Činilo se da je sve usmjereno protiv tebe i protiv nas: no sve tragedije, drame i nevolje koje smo skupa proživjeli još su nas više povezali. Najvažnije od svega je da ti blistaš od sreće i osjećaš se ispunjenom osobom. Sretan rođendan Dannielynn, tvoj ponosni tata", napisao je Birkhead u svojoj čestitki uz koju je objavio i jednu rijetkih fotografija svoje kćeri s pokojnom majkom.

image

Na turniru u preponskom jahanju u Louisvilleu 2016.

GUSTAVO CABALLERO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

A za rođendan ju je uz ostalo počastio odlaskom na koncert njezina omiljene pjevačice Janet Jackson u Cincinnatiju.

"Dannielynn drugi, moj milijunti koncert Janet Jackson", napisao je u objavi.

Linker
19. travanj 2024 15:46