Miley Cyrus

 COLUMBIA RECORDS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
OPROŠTAJ OD MLADOSTI

Suze liju plave oči slavne pjevačice: U tridesetoj se više ne osjeća mladom...

Američka pjevačica Miley Cyrus otkrila je da ne žali zbog divljih izlazaka kakvi su obilježili doba njezinog odrastanja i mladenaštva.

Američka pjevačica Miley Cyrus otkrila je da ne žali zbog divljih izlazaka kakvi su obilježili doba njezinog odrastanja i mladenaštva.

Američka pjevačica Miley Cyrus kalendarsku je godinu započela u velikom stilu posvetivši pjesmu "Flowers" bivšem suprugu, Liamu Hemsworthu, a u njoj pjeva o propasti njihovog braka. A upravo je izbacila novi spot za pjesmu "Used to Be Young", koju je pjevačica u emocionalnoj objavi opisala kao - biografsku.

"Pjesmu posvećujem svojoj generaciji, kakvi smo nekada bili i kakvi smo postali", izjavila je Miley koja se u stihovima prisjeća ludog partijanja u doba vlastite mladosti. Za mnoge njen oproštaj u mladosti zvuči neobično i definitivno preuranjeno, jer će Miley Cyrus u studenom proslaviti tek 31. rođendan.

image

Miley Cyrus s roditeljima Tish i Billy Rayjem Cyrusom

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Po današnjim standardima i nametnutim idealima vječne mladosti ljudi su mladi dokle god se tako osjećaju, ali biološke činjenice govore, doduše, drukčije. Pa djeca u školi tako i danas uče kako mladenaštvo završava oko 25. godine života i tada osoba ulazi u zrelu dob koja traje iduća četiri desetljeća života, a to je očito prigrlila i Miley Cyrus. Generalno u zrelom dobu osoba započinje radni vijek i sposobna je brinuti se za sebe, tada se najćešće zasniva vlastita obitelj, ulog osobne odgovornosti postaje sve bremenitiji, jer svaka odluka ne utječe više samo na osobu koja je donosi, nego i na širi krug ljudi, posebno članove obitelji.

image

Miley Cyrus u spotu nosi majicu s likom Mickeyja Mousea

VEVO/PLANET/PROFIMEDIA

Što se Miley Cyrus sve je, doduše, prilično atipično, jer je karijeru u show businessu započela prije dvadeset godina, a dosad je akumulirala osobno bogatstvo čija se vrijednost procijenjuje na 160 milijuna dolara. I stalno raste. "Ponosim se svojom prošlosti i s optimizmom gledam prema budućnosti", kaže Miley, koja se pjesmom oprostila od doba ludog partijanja, ali očito nimalo ne žali ni zbog čega.

"Znam da sam se ponašala ludo, ali bilo je zabavno... Znam da sam bila divlja, ali to je dio mladosti... Prolumpane noći nisu bile izgubljene, baš svake se sjećam, jer sam bila mlada...", pjeva Miley Cyrus koja je za snimanje spota odabrala majicu s likom Mickeyja Mouesa, što je jasna posveta njezinoj ulozi s početka karijere u Disneyjevom serijalu "Hannah Montana".

Linker
27. travanj 2024 04:06