DRUGI PUT

Sto tisuća lajkova za Christinu Hendricks: ‘Zaručili smo se, s njim ostajem do kraja‘

Američka glumica proslavila se ulogom fatalne tajnice Joan Harris u popularnom serijalu ‘Momci s Madisona‘, a iza nje je propali brak s kolegom Geoffreyjem Arendom.

Zaručili smo se, a ja sam mu obećala da ću ga voljeti i ostati s njim do kraja života, tako glasi poruka 47-godišnje američke glumice Christine Hendricks uz fotografiju s njenim partnerom, filmskim snimateljem Georgeom Bianchinijem koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

image

Novopečeni zaručnici: George Bianchini i Christina Hendricks

DAVID BUCHAN/SHUTTERSTOCK

U svega dvanaest sati Christina Hendricks, koja se proslavila ulogom fatalne tajnice Joan Harris u popularnom televizijskom serijalu ‘Momci s Madisona‘, zaradila je više od sto tisuća lajkova, jer su svi uvjereni da je sjedokosi snimatelj kojeg je upoznala na snimanju serijala "Good Girls" pravi izbor za nju. Iza glumice je propali brak s kolegom Geoffreyjem Arendom, od kojeg se 2019. razvela nakon deset godina braka i dvanaest godine veze.

image

Christina Hendricks na gala partyju ‘Women in Film‘

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK FOR MERCEDES-BENZ USA

"Zauvijek ostajemo zahvalni na svemu što smo zajedno proživjeli i vremenu koje smo proveli s naša dva prekrasna psa. Ali sad je došlo vrijeme da krenemo dalje svatko svojim putem", napisala je Christina Hendricks u svojoj službenoj izjavi povodom kraja ljubavi s Geoffreyjem Arendom.

image

Nakon deset godina braka razvela se od Geoffreyja Arenda

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Nas dvoje smo se unaprijed odlučili da želimo brak bez djece. Bez obzira na to što mnogi smatraju da to nije dovoljno za ispunjen život bračnih partnera, Geoffrey i ja smo uvjereni u suprotno. Jutros sam se primjerice probudila, čula dobru glazbu i osjetila miris hrane. Spustila sam se u kuhinju i ugledala svog supruga s kuhinjskom pregačom kako sprema doručak, dok psić pored njega grize svoju kost. Za mene je to bio trenutak savršenstva i potpune ispunjenosti. To je ono što želim i zbog čega sam jako, jako sretna", izjavila je Hendricks u razgovoru za časopis Health.

image

Christina Hendricks na partyju Veuve Clicquot Polo Classic u Los Angelesu 2021.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
22. travanj 2024 08:31